Gekke aders, pijn, blauweplekken enzv.

 • #1

  Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen...

  Ik loop nog vol in onderzoeken maar wie weet herkent iemand zichzelf in mijn verhaal..

  Om helemaal bij het begin te beginnen, ik loop al jaren met rechter flankpijn, ik heb heel veel onderzoeken gehad in 2 verschillende ziekenhuizen door urologen en nefrologen. Ik ben getest op het syndroom van acnes met spuiten maar uit al deze onderzoeken is nooit duidelijk iets gekomen. Wel bleef ik altijd bloed (voor ons niet zichtbaar) in mijn urine houden en de pijn in mijn flank komt en gaat, de laatste keer was een paar maand terug toen belande ik in het ziekenhuis en bleek ik een flinke niersteen te hebben. Mijn flank pijn is nu al weer een paar maand rustig met af en toe is een rot dag. ( jaren gaat dit zo, weken pijn, maanden niet, maanden pijn, weken niet enzv.)

  Nu in maart kreeg ik ineens een aderontsteking aan mijn rechter arm, althans ik had alle symptomen en t zag er precies het zelfde uit maar een dag later op de echo kon ze het er niet uithalen. Nouja prima accepteren en door. Nu 3 weken terug kreeg ik weer zn "lijkende aderontsteking" maar nu links en een dag later ook rechts. Ik heb over mijn hele lichaam ineens zn appelhuid. Ik heb bij het minste wat ik doe mega veel spierpijn, ik heb groeipijnen, kracht vermindering wat komt en gaat. Ik ben alleen maar moe, snel duizelig. Nog steeds elke keer van die gekke dikke aders, krampen in mijn spieren, heel veel pijn aan mijn ruggenwervel (of spieren er omheen🤷🏼‍♀️).. ik ben snel buiten adem, weinig eet lust, veel afgevallen in een korte tijd.. maar mn buik wel opgezet en een bult aan de linkerkant maar de huisarts denkt niet dat dat iets is. Ik heb continu blauwe plekken die onverklaarbaar zijn.

  De bloedonderzoeken die ik tot nu toe heb gehad zijn niet afwijken. Hierbij hebben ze voornamelijk gekeken naar autoimuumziektes en standaart stolling dingen en natuurlijk standaard bloedonderzoek.

  Mijn urine onderzoek was weer heel veel bloed in te zien..

  Ik heb nu weer nieuwe bloedonderzoeken gehad op stollingsziektes en in mijn urine word nu gekeken wat voor bloedcellen er in zitten en of deze misvormd zijn. Mijn ontlasting word nagekeken op bloed en bacteriën en ik krijg volgende week een ct scan van m'n borst en bovenbuik en van deze onderzoeken krijg ik 20 juli de uitslag.

  Mocht hier niks uitkomen gaan ze nog kijken naar mijn spieren enzo 🤷🏼‍♀️

  Sorry voor mijn inmens lange verhaal en bedankt voor het lezen.

  Reageer
  #2

  Ik heb geen pasklaar antwoord maar een natuurgenezer kan verder kijken, naar hele gezondheidssituatie. Op alternatief gebied allerlei testmethoden, om te kijken waar het euvel hem in zit en wat jouw lichaam nodig heeft. Aanvullend misschien osteopathie.

  Verder je voedingspatroon eens onder de loep nemen. De trend van tegenwoordig om minder of geen vlees te eten, kan voor  problemen zorgen. Zo werkt soja ontregelend op je hormoonhuishouding, schildklierwerking en darmen. Zou ook kijken naar allerlei toevoegingen en altijd etiketten lezen.

  Reageer
  #3

  Slaap/leef je naast een Zendmast? of werk je zelf vaak thuis op een Laptop of zit je naast een versterker/wifi-router? Of heb je een buurman of vrouw die ook vaak thuiswerkt en naast je zit aan de andere kant van de muur?

  Bepaalde draadloze apparatuur is enorm sterk geworden en kan direct invloed hebben op de huid, en soms dieper. Veroudering van de huid, het versnelt dunner worden van een kant van het lichaam(door directe blootstelling) dat zelfs zorgt voor voelbaar verschil van de huid van de linker- en rechterkant van je lichaam.

  Het zou ook nog mogelijk zijn als er iemand onder jou zit(en deze vaak op de Smartphone zit), die krengen zijn verdomde sterk geworden, dat deze van invloed kan zijn. Het is me wat.

  Op Vitalitools.nl zijn een aantal producten te koop. Ikzelf gebruik een 100dB dempend vlies, wat ik op de muren plak. Tegenwoordig 5 lagen van nodig om de scherpte van hedendaagse Smartphones eraf te krijgen. Het is makkelijker als je weet waar het vandaan komt, meten is eigenlijk het beste.

  Als je klachten vooral opspelen op bepaalde tijden kun je nagaan wie er op deze momenten thuis of bezig is. Zelf dingen uitschakelen 's nachts is altijd goed.

  Het is moeilijk maar hopelijk geeft het je wat om over na te denken.

  Reageer
Reageer op: Gekke aders, pijn, blauweplekken enzv.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief