Gezwollen/blauwe enkels

  • #1

    Ik ben een vrouw van 19 jaar en ik ben begin september afgelopen jaar ziek geworden. Het begon met vermoeidheid/misselijk/afvallen /pijn kaakgewricht. Hierna ging alles heel snel en heb ik huidafwijkingen die lijken op open wondjes gekregen, veel gewrichtsklachten (rug, bekken, knieën, voeten), terugkerende blaasontstekingen met hematurie. Ook heb ik ‘s avonds een marmerkleurige tekening op mijn benen. Elke dag heb ik wel koorts rond 38-38,5. Hierbij heb ik vaak ook last van tachycardie.

    Nu heb ik sinds een paar dagen snachts dat ik mijn benen niet niet stil kan houden, terwijl ik overdag het gevoel heb dat ik door mijn benen heen ga zakken. Ik voel vaak steken of een brandend of doof gevoel. Ook zijn mijn enkels gezwollen en blauw en lopen er paars blauwe lijntjes overheen. Mijn misselijkheid is ook erger geworden en bij braken is bloed te zien.

    Mijn bloeduitslagen zijn goed, alleen mijn ANA en trombo’s waren iets verhoogd. In het huidbiopt is een lymfohistiocytaire ontsteking gezien met neutrofiele granulocyten, ulceratie en een meerkernige reuscel. Er was een cave sacro-iliitis graad II gezien op de röntgenfoto maar bij MRI om op bechterew te testen was niks te zien, hierom ook diagnose bechterew uitgesloten.

    Heeft iemand een idee??? In het ziekenhuis weten ze nu ook niet meer waar ze moeten beginnen dus was benieuwd of iemand hier bekend mee is.

    Reageer
Reageer op: Gezwollen/blauwe enkels


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief