Blauwe plekken

  • #1

    Hoi, Ik heb al ongeveer 4 maanden erg veel blauwe plekken. Een tijdje ontstonden ze vooral op mijn armen maar nu al 2 maanden bijna alleen op mijn benen. Vaak zijn het grote blauwe plekken. De grootste was bijna zo groot als mijn hand. In 3 maanden tijd heb ik ongeveer 50 blauwe plekken gezien. Ook heb ik bloedarmoede die telkens verergert (oom terwijl ik ijzertabletten slik). Heel soms voelt mijn hals dik en pijnlijk aan. Mijn milt is vergroot en heb daar vaak last van en een opgezwollen gevoel.
    Ik heb in het verleden een tumor jn mijn alvleesklier gehad maar die is operatief verwijderd. begin dit jaar heb ik een bloedonderzoek gehad maar ze hebben niet de witte bloedcellen onderzocht. Alleen op trombocyten. Binnenkort heb ik een gastroscopie. Dit vooral vanwege mijn bloedarmoede. Maar kan een gastroscopie ook de oorzaak van de blauwe plekken achterhalen?

    Wat denkt u dat het handigst is om te doen en waar denkt u aan als u zo mijn klachten bekijkt?

    Vriendelijke groeten!

    Reageer
    #2

    Met een gastroscopie kun je toch geen blauwe plekken op de armen verklaren....
    Bloedarmoede kan een oorzaak zijn en vitamine b12 tekort. Bespreek het met je huisarts

    Reageer
Reageer op: Blauwe plekken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief