Duizelig

 • #1

  Ik ben 22 jaar oud en ben al een paar jaren licht in m'n hoofd; vier jaren geleden op een zondag, na een verkoudheid, werd ik wat licht in m'n hoofd. Dat was vervelend maar niet ontzettend aanwezig. Ik heb vier jaren geleden in die tijd twee ochtenden met draaiduizeligheid (positieduizeligheid) in bed gelegen. Ik ben licht in m'n hoofd gebleven en ik heb een angststoornis ontwikkeld en dus ook paniekaanvallen gehad.

  Echter ben ik best vaak opeens slap in mijn lichaam en heb ik het gevoel (flauw) te vallen. Sommige dagen gaan heel goed en ervaar ik nauwelijks klachten, maar sommige dagen gaan ook echt minder. Als ik loop, heb ik het idee alsof ik op een boot zit. Soms heb ik momenten dat ik me zó slap voel in mijn lichaam en spieren dat ik dan echt ga liggen op bed. Ik ga dan heel erg trillen, alsof ik een hypo heb? Ik herken de duizeligheidbniet maar ook de slapte niet van een paar jaren geleden toen ik juist een heel actief leven had en alles wel kon doen.

  Heeft iemand tips voor mij? Ik ben al vaak naar de huisarts geweest. Mijn fysio denkt aan PPPD.

  Reageer
  #2

  Iemand?

  Reageer
  #3

  Ik had een antwoord geschreven maar ie dat het niet is geplaatst..  excuus

  PPD zou kunnen, maar ook hyperventilatie als gevolg van spanningen en angst.

  Doe eens de test op:

  https://www.dokter.nl/hyperventilatietest/

  Reageer
  #4

  Een complementair genezer kan kijken naar je hele gezondheidssituatie, zoals voedingspatroon, darmflora, hormoonhuishouding en ook adviseren over voedingssupplementen. Goed om je voedingspatroon eens onder de loep te nemen. Altijd etiketten lezen. Als je misschien vitamine D gebruikt zonder er magnesium bij te gebruiken, kan je calciumspiegel te hoog worden.

  Reageer
Reageer op: Duizelig
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief