Duizeligheid/licht in hoo"/> Duizeligheid/licht in hoofd - Medische Forum - Dokter.nl

Duizeligheid/licht in hoofd

 • #1

  Heyhey! Ik ben opzoek naar herkenning of tips ๐Ÿ™‚

  Ik ben 22 jaar oud en ben al een paar jaren licht in m'n hoofd; vier jaren geleden op een zondag, na een verkoudheid, werd ik wat licht in m'n hoofd. Dat was vervelend maar niet ontzettend aanwezig. Ik heb vier jaren geleden in die tijd twee ochtenden met draaiduizeligheid (positieduizeligheid) in bed gelegen. Ik ben licht in m'n hoofd gebleven en ik heb een angststoornis ontwikkeld en dus ook paniekaanvallen gehad.

  Echter ben ik best vaak opeens slap in mijn lichaam en heb ik het gevoel (flauw) te vallen. Sommige dagen gaan heel goed en ervaar ik nauwelijks klachten, maar sommige dagen gaan ook echt minder. Als ik loop, heb ik het idee alsof ik op een boot zit. Soms heb ik momenten dat ik me zรณ slap voel in mijn lichaam en spieren dat ik dan echt ga liggen op bed. Ik herken dit niet van een paar jaren geleden toen ik als verpleegkundige in opleiding juist een heel actief leven had en alles wel kon doen. Ik studeer nu gedragswetenschappen aan de universiteit en zou graag van deze tijd willen genieten, maar helaas gaat dat nu gewoon niet. Ik zit met stress en duizeligheid in mijn werkcolleges en het beperkt mijn leven ontzettend.

  Al meerdere keren naar de huisarts geweest, doorverwijzingen gehad en ik ga naar een psycholoog en fysiotherapie volgende week. Ik vroeg me alleen af of iemand dit misschien herkent? En wat het kan zijn? Is dit misschien PPPD? Die slapte en die duizeligheid?

  Dank voor het lezen!

  Reageer
  #2

  Iemand? ๐Ÿ™‚

  Reageer
  #3

  ๐Ÿ™‚

  Reageer
  #4

  Ik herken me hierin wel, ben 18 jaar. Last van paniekaanvallen, misschien wel 3 x gehad. Ook angststoornis ontwikkeld. En elke dag als ik opsta voel ik me gwn ziekjes/ licht in hoofd duizelig. Heel naar, ik weet ook niet

  Reageer
  #5

  Wat vervelend Sarr! Heb je daar ook bij dat je soms uit het niets opeens heel erg kan trillen en je slap kan voelen?

  Reageer
  #6

  Hey lin, kan door hyperventilatie komen
  Heb je veel stress?

  Reageer
Reageer op: Duizeligheid/licht in hoofd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif