Buikvet verbranden

 • #1

  Hoi,

  ik ben een jongen van 19 en ben 1.75m lang en weeg rond de 64kg. Ik wil graag wat buikvet verbranden en spieren opbouwen. Spieren opbouwen lukt me wel maar ik wil graag buikvet verliezen zonder dat ik afval. Ik voetbal 2x in de week en probeer veel eiwitten te eten (skyr), verder drink ik ook veel water. Hebben jullie tips voor mij?

  alvast bedankt!

  Reageer
  #2

  Hey,

  Om vet in spieren om te zetten moet je trainen,buikspieren in jou geval. En om spieren te kweken, moet je voldoende eten, anders verbrand je juist spierweefsel. Je zou eens bij een sportschool kunnen vragen of daar een trainer is die je op weg kan helpen. Welke voeding in combinatie met welke oefeningen bij jou het beste zullen werken. Alleen veel eiwitten eten is niet voldoende. Het gaat om de combinatie van de juiste voedingsstoffen op het juiste moment, dus de inname afgestemd op wat je verbranden gaat.

  Veel sportscholen bieden nu wel de mogelijkheid om een advies gesprek te hebben, juist om mensen op de juiste manier in beweging te krijgen,kijk eens bij jou in de buurt of die mogelijkheid er is.

  Groetjes Suzan

  Reageer
  #3

  Wat je voeding betreft zou ik zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft en je minder insulinepieken hebt. In Skyr zit geen vet. Beter ook matig met zuivel en eiwitbronnen variëren.

  Misschien bepaalde voedingssupplementen maar vraag advies. In eiwitpoeders zit vaan kunstmatige zoetstof en die zou ik dus vermijden.

  Belangrijk voor de vetverbranding is ook om je onderlijf in beweging te zetten dus wandelen, hardlopen, dansen etc.

  Reageer
Reageer op: Buikvet verbranden
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief