Soort poep lucht van mijn lichaam?

  • #1

    Hoi,

    Al een tijdje, ik denk misschien zo'n 3 maanden merk ik dat een soort poep lucht van mijn lichaam komt. Ik wordt er helemaal gek van.

    Het gekke is ik heb er niet altijd last van. Ik merk vooral, op mijn werk, dat het wat later op de dag erger is. Als ik thuis kom en trek mijn kleding uit, dan ruik ik bijv. om te checken of het aan mijn kleding ligt.

    Ten eerste trek ik elke dag frisse kleding aan. Ten tweede ruik ik de lucht die ik merk te ruiken helemaal niet terug in mijn kleding, zelfs niet mijn ondergoed!

    Soms denk ik dat het uit mijn anus komt. Dat ik hem te 'wijd' open houd ofzo. Natuurlijk laat ik weleens een windje op een dag, maar daar merk ik dan weer geen verband mee.

    Ik merk dat ik niet de enige ben die het ruikt. Ik heb al iemand horen zeggen in mijn bijzijn dat het naar poep ruikt, en de andere beaamde het. Zij zaten pal naast mij. Zij ruiken het dus ook.

    Het schijnt ook niet uit te maken wanneer ik onder de douche ga. Ik kan 's ochtends vlak voor werk onder de douche gaan en toch weer die lucht opmerken later op de dag. Zoals ik zei, later op de dag neemt de lucht toe.

    Ik doe gewoon deo op net als ieder ander. Ook probeer ik dan mijn anus maar een beetje aan te spannen, ik dacht misschien komt het daar vandaan. Maar daarmee merk ik geen verschil plus ik krijg dan een beetje last van mijn buik door het aanspannen en het lijkt me al niet natuurlijk om dat constant te doen.

    Ik slik wel medicatie voor het mentale, maar die medicatie heb ik al jaren. Wel weet ik dat ik sinds een tijdje minder vlees ben gaan eten, aangezien ik wel veel last had van winderigheid een tijdje terug. Dus ik probeer vetten en suikers te vermijden.

    Daarnaast ben ik ook lactose intolerant dus ik vermijd alles waar melk of lactose in zit.

    Dit is gewoon te gek voor woorden.

    Wat kan ik doen!?

    Reageer
    #2

    Het is niet je adem die zo ruikt?

    Reageer
    #3

    Hoi,

    Nee dat heb vanmiddag en zojuist ook gecontroleerd. Dan adem ik uit in mijn hand en ruik ik. Overigens heb ik daar ook geen klachten over gehad. Weet dat mijn broer daar wel vaak last van heeft, maar zo iets proef je volgens mij ook wel in je mond.

    Bedankt.

    Reageer
    #4

    Ik kan er dan zo helaas ook geen verklaring voor bedenken. Bespreek het eens met je huisarts

    Reageer
Reageer op: Soort poep lucht van mijn lichaam?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief