Na 5 artsen nog geen antwoord

 • #1

  Hey .

  Ik heb last van me rechter been .
  Ik heb dit al een jaar .
  Ik heb steken , tintelingen , zwaar gevoel in me been soms schiet me knie ook opslot .
  Ik ging naar de huisarts die zij sparaderen .
  Naar een specialist en heb me spat aderen weg laten spuiten met schuim . Helaas gingen de klachten niet over . Secentopinion gevraagd
  . Die blijkt ook goed te zijn . Ik weer terug naar de huis arts . Ik kreeg een vervangent arts . Die heeft me bloed laten prikken kijken op diabetis en me vitamine . Dit was ook goed . Toen weer terug naar me eigen huisarts die verzon ineens dat ik een hernia had . Naar de fisio geweest . Ook die kon niks vinden .
  Weer de vervangende huidarts gebeld die zij ga maar naar de neuroloog . Nu was ik gister bij de neuroloog die zij dat het geen hernia is en ook geen zenuwbeknelling zo als de vervangende arts dacht . De neuroloog dacht aan een slijmbeurs ontsteking en die heeft me door verwezen naar de orthopeed . Nu ben ik daar vanochtend geweest en die heeft eindelijk runtgefoto's laten maken . Hier heb ik vedder niks over gehoord . Hij heeft me ook doorgestuurd voor een mri scan . Nu heb ik die echter pas 21 maart en krijg ik 1 april pas de uitslag . Ik slaap al 2 weken met tramadol . Hier ga ik maar nog even mee door helaas . De ortopheed heeft alleen gezegd dat het op de plek van me meniscus zit . Nu heb ik de vraag is er hier iemand die deze klachten herkent en wel al antwoord heb ?
  Ik ga gewoon zo goed mogelijk door met me werk en onze kleine man . Maar ik kan je zeggen dat ik aardig op raak ben vaak niet te genieten door de pijn . Dus mocht iemand daar nog een tip voor hebben die is ook heel erg welkom ?

  Reageer
Reageer op: Na 5 artsen nog geen antwoord
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief