Na 5 artsen nog geen antwoord

  • #1

    Hey .

    Ik heb last van me rechter been .
    Ik heb dit al een jaar .
    Ik heb steken , tintelingen , zwaar gevoel in me been soms schiet me knie ook opslot .
    Ik ging naar de huisarts die zij sparaderen .
    Naar een specialist en heb me spat aderen weg laten spuiten met schuim . Helaas gingen de klachten niet over . Secentopinion gevraagd
    . Die blijkt ook goed te zijn . Ik weer terug naar de huis arts . Ik kreeg een vervangent arts . Die heeft me bloed laten prikken kijken op diabetis en me vitamine . Dit was ook goed . Toen weer terug naar me eigen huisarts die verzon ineens dat ik een hernia had . Naar de fisio geweest . Ook die kon niks vinden .
    Weer de vervangende huidarts gebeld die zij ga maar naar de neuroloog . Nu was ik gister bij de neuroloog die zij dat het geen hernia is en ook geen zenuwbeknelling zo als de vervangende arts dacht . De neuroloog dacht aan een slijmbeurs ontsteking en die heeft me door verwezen naar de orthopeed . Nu ben ik daar vanochtend geweest en die heeft eindelijk runtgefoto's laten maken . Hier heb ik vedder niks over gehoord . Hij heeft me ook doorgestuurd voor een mri scan . Nu heb ik die echter pas 21 maart en krijg ik 1 april pas de uitslag . Ik slaap al 2 weken met tramadol . Hier ga ik maar nog even mee door helaas . De ortopheed heeft alleen gezegd dat het op de plek van me meniscus zit . Nu heb ik de vraag is er hier iemand die deze klachten herkent en wel al antwoord heb ?
    Ik ga gewoon zo goed mogelijk door met me werk en onze kleine man . Maar ik kan je zeggen dat ik aardig op raak ben vaak niet te genieten door de pijn . Dus mocht iemand daar nog een tip voor hebben die is ook heel erg welkom ?

    Reageer
Reageer op: Na 5 artsen nog geen antwoord


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief