5 jaar middenrugpijn , oo"/> 5 jaar middenrugpijn , oorzaak niet gevonden, erger en erger - Medische Forum - Dokter.nl

5 jaar middenrugpijn , oorzaak niet gevonden, erger en erger

 • #1

  Beste,

  Ik ben een 31 jaar oude man. 5 jaar geleden blokkeerde mijn rug en ben ik naar een kinesist gegaan. Hij kreeg deze los maar ik begon stilaan pijn te krijgen aan mijn rechterzijde juist onder de ribben. Het is even hoog met mijn middenrif. Dus geen lage if hoge rugpijn. Ik geloof ergens rond t11.

  Deze pijn kwam en ging maar werd na erger en erger. Pijn werd heviger, straalt uit naar mijn rechterbeen alsook onderug , maar ook middenrif. Ik kan bijna exact wel aangeven dat de pijn van 1 zelfde plaats komt.

  Ik heb dan verschillende scans laten doen (mri, botscan,etc,) ze zien niets behalve dat ik lichte scoliosis heb. Deze zou de pijn niet mogen verklaren. Ik heb verschillende maanden kinesitherapie en rugschool moeten doen. Het helpt niet, maakt het soms zelfs erger.
  Ze hebben bij mij zelfs een proefinjectie gedaan om te zien of ontzenuwen zou helpen. Deze heeft bij mij niet gewerkt.

  Ik ben naar een pijnkliniek gegaan, daar hebben ze ook mij weg moeten sturen met lege handen. Ik moest van hun van werk veranderen en dit zou volgens hun helpen. Ik ben veranderd van werk en heeft niet geholpen..

  Enige wat ik nu er tegen heb is Zaldiar ( tramadol + Dafalgan) deze kan de pijn iets verlichten ( van pij niveau 12/10 naar een 9/10 maar heeft een zware bijwerking. Namelijk dat ik zenuwachtig wordt, paniekaanvallen krijg en mijn hart te snel klopt, slapeloosheid enz..
  Ik heb zelfs Redomex geprobeerd, deze heeft niet geholpen en ik werd er heel duizelig van.

  Niemand wilt mij helpen omdat ze niets in de scans zien en dat ik volgens hun te jong ben.

  Ik kan met 100% zeggen dat mijn pijn niet van mn verbeelding komt. Er zijn natuurlijk momenten dat als ik mij iets beter voel ik de pijn minder ervaar, maar voor de meeste tijd is het heel erg. Ik leid hieronder heel veel. Mijn tweede kind komt er aan maar ik kan veel activiteiten niet door de pijn. Ik ben ook altijd moe omwille de pijn en de medicatie. Ik werk nog voltijds.het is echt een wonder dat ik zo kan leven. De pijn is echt verschrikkelijk erg en ik ben het echt beu. Het is een constante pijn alsof er iets gebroken is. Ik kan dit niet meer aan en geen enkele dokter, ziekenhuis kan of wil mij helpen.

  Wat moet ik doen. Iemand zelfde soort ervaring?

  Reageer
  #2

  Zo spijtig dat niemand mij kan helpen. Geen enkel dokter kan iets zien of wilt mij helpen. Ik voel mijn tenen en vingers amper. Als tramadol niet helpt waarom krijg ik geen zwaardere medicatie. Is euthanasie mijn enige oplossing tegen deze pijn.

  Reageer
Reageer op: 5 jaar middenrugpijn , oorzaak niet gevonden, erger en erger
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif