Na 1 jaar nog steeds geen diagnose

 • #1

  Hoi Allemaal,

  Ik heb exact 1 jaar verschillende symptomen, maar niemand die me 100 procent helpt. Sinds vorige jaar kreeg ik vreselijk onderrugpijn die uitstraalde naae mijn benen. Ik ben toen naar de dokter geweest en heb wa klinische testen gedaan. En na wa aandringen van mij een scan. Ik had toen een discusbulging. Sinds dat ene dag werd het maar erger. Ik kreeg brandende huid. Het was alsof ik in brand stond. Op dat moment begon mijn rechterarm zwaar en soms gevoelloos aan te voelen. Elke dokter waar ik naartoe ga zegr ooh dat is stress bla bla. Heb dan via mijnhuisarts mri hersenen gedaan, die waren schoon, maar ondertussen kwamen er veel meer symptomen bij. Spiertrillingen vooral aan de benen en ogen. Mijn linkeroog trilt al 6 maanden. Toen heb ik gesmeekt om een mri rug. Kreeg ik uiteindelijk alleen van de hals. Ik heb vreselijk last van inwendige trillingen van kop tot teen. Ben getest op lyme, b12, vitamines. Alles is goed. En nu neemt geen enkele dokter mij serieus. Als ik van neuroloog verander dan bekijkt hij je dossier en zegt hij ja maar je vorige neuroloog heeft toch al gezegd dat je niets hebt. En dan houd het daar op. Ik ben voortdurend duizelig en tril non stop, heb vreselijk spiertrekkingen in mijn benen. Kan amper 100 m lopen. Wie o wie heeft ietd gelijkaardigs en wat kan ik doen?

  Reactie
  #2

  @Samira

  Als je alles verder hebt kunnen uitsluiten moet je misschien een kijkje nemen op Sosstraling.nl Hierop staat informatie over een "conditie" waarbij men overgevoelig is geworden voor straling, met name de draadloze communicatievelden, zoals wifi, 3, 4g, DECT(draadloze thuistelefoon), Wifi-routers, Slimme Meter, en andere slimme toepassingen. Steeds meer mensen ondervinden onverklaarbare klachten, dat ten eerste wordt toegeschreven aan stress en spanning, maar de klachten houden vaak aan, en veranderen ook met waar het persoon zich bevind, of op welke tijden de klachten erger lijken te zijn. Het is dan vaak volgens een "patroon"  wat steeds weer voorkomt, en ook voor de nodige stress en spanning kan zorgen, al dan niet een trauma kan veroorzaken omdat het lichaam zich op dat moment al gaat klaarmaken op wat er komen gaat.  Ik kan zeggen dat deze materie erg complex is, en de bronnen thuis uitschakelen, mocht je overgevoelig zijn geworden in het laatste jaar( de klachten kunnen ook erger worden, maar ook anders door verschillende bronnen), waarbij je iedere keer weer het ergste denkt te hebben of hebben opgelopen. dan hart, dan weer hoofd; geheugen, druk, adhd achtig, depressie, angstig, paniekaanvalletjes, of tintelingen, steken, een soort van atmosferische druk op het lichaam voelen, trekkende gezichtsspieren, huidveroudering, alsmaar moe zijn, geen fut om ook maar een milimeter te bewegen, alles lijkt te veel moeite, ook spraak gaat moeilijk, je komt niet goed op woorden, zinnen kun je niet goed meer formuleren. Heel wat klachten dus.

  Triggers zijn vaak lange periodes van stress en spanningen, een trauma aan het lichaam, maar ook verlies of  gewoon door te lang en/of te hoge blootstelling waardoor het lichaam het gewoon niet meer aankan.  Mocht je overgevoelig zijn geworden dan gaat internet via de kabel een uitkomst bieden. Laptop/tablet/pcs via de kabel gaat al een hoop schelen. Wel de wifi zelf uitzetten op de apparaten anders gebruikt hij nog steeds de draadloze verbinding. "s nachts dingen uit, smartphones, laptop helemaal uit, wifi-router uit, dingen uit met stand-by(soms zijn er nog verbindingen zelf op stan-by)  en afwachten of het je wat helpt.

  Als je gevoelig bent dan gaat of afscherming helpen of de bronnen uitschakelen, verder helpt weinig zoals er van die stenen of stickers zijn die zeggen te helpen. Dit is absoluut niet waar en hier moet je nooit geld aan verspillen. Hoe mooi het verhaaltje ook lijkt te  zijn.

  Succes en misschien help deze informatie wat.

  Reactie
Reageer op: Na 1 jaar nog steeds geen diagnose
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief