Langdurige diverse klachten

 • #1

  Hoi allemaal!
  Ik heb nu al zo'n 7 weken last van oververmoeidheid, ik ben vaak misselijk, draaierig, heel veel dorst, veel moeten plassen, hoofdpijn en slecht slapen. Ik ben al naar de dokter geweest voor mn suiker te checken; schildklier, lever en bloed. Daarin is niks te vinden. Ik maak me toch zorgen... iemand die weet wat het kan zijn?

  Reactie
  #2

  Heb je misschien veel stress of spanningen?

  Reactie
  #3

  voor mijn gevoel niet. Ik heb wel tentamens maar ik heb totaal geen stress daarover.

  Reactie
  #4

  Hoe en wanneer ( op welk tijdstip) is je bloedsuiker gecontroleerd?

  Hoe oud ben je? Hoe groot ben je? Wat weeg je?

  Reactie
  #5

  mijn bloedsuiker is gemeten op een nuchter moment in de ochtend ( goh wat zal t zijn, direct na mijn doktersafspraak ging ik bloedprikken in het ziekenhuis. Dus niet veel later dan 10 uur in de ochtend). Ik ben 18 jaar oud ( meisje) en ik ben 160cm. Ik weeg 58 kilo.

  Reactie
  #6

  Om iets zinvols over je bloedsuiker te kunnen zeggen, zou er toch een curve gemaakt moeten worden.
  Ik kan zo 1-2-3 je klachten niet verklaren, tenzij er dus sprake zou zijn van oververmoeidheid

  Reactie
  #7

  Nee, heb ik geen last van. Ik slaap ook gewoon goed. Heb soms wel moeite met inslaap komen maar overdag ben ik dan niet moe. Met oververmoeid bedoel ik dat ik gewoon door deze klachten : draaierig, misselijk, veel dorst en plassen, en het slecht inslaap komen, veel last heb om mijn dagelijkse dingen te doen. Ik heb niet t idee dat ik moe ben op de dag zelf trouwens. Het is voornamelijk in de ochtend dat ik echt misselijk en draaierig ben. Het vele dorst is over de hele dag... ik weet niet zo goed hoe een curve mij kan helpen met suiker te meten omdat ik al nuchter gemeten ben ( 8 uur niks gegeten en zelfs niks gedronken behalve water).

  Reactie
  #8

  Van een keer nuchter prikken kun je niets zeggen. Het zal meerdere keren voor en na eten geprikt moeten worden. Ik zou dit toch maar met de huisarts bespreken

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ik zie mijn dokter woensdag en ik zal het hem voorleggen

  Reactie
Reageer op: Langdurige diverse klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief