Diverse klachten

  • #1

    Hallo allemaal... ik heb de laatste tijd een aantal klachten die steeds erger lijken te worden. Ik ben geen dokterganger, maar toch zou ik graag willen weten of iemand een idee heeft wat er met me aan de hand kan zijn, en wat ik eventueel kan doen om de klachten te verminderen.

    Ik heb (eigenlijk al een paar maanden) last van extreme vermoeidheid, totaal niet vooruit te branden. Op mijn werk kom ik niet op gang, concentreren lukt me absoluut niet, ik vergeet van alles en maak de domste fouten. Ik ben er totaal niet bij met mijn hoofd op de een of andere manier. Dit geldt overigens ook voor thuis. Thuis ben ik niks waard, alles is me te veel, tot ergernis van mijn vriendin, zelf intimiteit is voor mij te vermoeiend. Volgens mijn partner ben ik niet te genieten, kan ik niks verdragen en reageer ik overal fel of oververhit op. Slapen kan ik wel goed, op ieder moment van de dag. Ik kom ‘s ochtends niet mijn bed uit, ook als ik (zoals ik wel vaker doe) vroeg ben gaan slapen. Met een kind van 2 zal dat wel moeten natuurlijk. Eten is ook geen probleem. Wel heb ik de laatste weken enorm last van hartkloppingen en overslaan van mijn hart (soms wel 3 keer in 10 seconde). Dit heb ik gedurende de hele dag en nacht, het maakt me vaak angstig. Volgens het internet is dit niet iets om me zorgen over te maken, maar toch voelt het niet goed. Ik ben wel bekend met hartritmestoornissen. Iemand een idee?? Tips? Thanks!

    Reageer
    #2

    Ga in ieder geval met de klachten naar de huisarts en laat een bloedonderzoek doen.
    Heb je veel stress/spanningen?

    Reageer
    #3

    Op dit moment valt het wel mee John, het afgelopen jaar was wel een roerig jaar met veel spanningen.

    Reageer
Reageer op: Diverse klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief