nostalgie?

  • #1

    De laatste tijd duiken er steeds meer berichten op van jaren geleden.
    Ook worden er berichten bij elkaar gezet en worden dan weer een nieuw bericht.
    Ik vraag me af wat hier het nut van is.
    Ik ben bereid om vragen te beantwoorden, maar als het 1 grote warboel wordt hier en niet weet wat nu wel of niet een recente vraag is heb ik er echt geen zin meer in. Een opmerking daarover werd zelfs verwijderd!
    Ik vraag me af hoe anderen deze nieuwe aanpak ervaren?

    Reageer
    #2

    Het is mij ook opgevallen. Het gebeurt bij enkele berichten. Ik stoor mij er niet aan.

    Reageer
    #3

    Hoi Anita,

    Wat goed van je om dit bericht te plaatsen !

    Er is inderdaad een "Anoniem" persoon bezig met het plaatsen van linken op heel oude berichten op dit forum. Vandaar dat ze boven in de lijsten te voorschijn zijn gekomen en recente berichten onderaan verdwijnen.

    Ik vind dat ook vervelend. Zo word het zoeken naar recente hulpvragers erg lastig gemaakt. Ook vind ik het vervelend voor de hulpvragers zelf omdat hun berichten hierdoor waarschijnlijk niet meer bekeken worden. Laat staan dat ze dan nog aandacht krijgen voor hun problemen.

    Dus bij deze wil ik vragen aan "Anoniem", wil je hiermee alsjeblieft stoppen ? Ik vermoed dat je dit uit de beste bedoelingen hebt gedaan. Maar zo ontneem je recente hulpvragers de kans om geholpen te worden. En ontneem je mij het plezier om mensen te willen helpen. Als je besluit hiermee te stoppen is mijn dank groot.

    Groetjes Lara.

    Reageer
    #4

    Inderdaad is iemand bezig die waarschijnlijk niets anders te doen heeft. Ook mijn bericht is verwijderd toen ik er wat van zei. Echt NIET leuk dit en houd mensen zeker weg van dit forum wat al erg lang goed draait.

    Hopelijk wil die ANONIEM er nu eens mee stoppen want je bereikt er echt niets mee!

    Groetjes,

    Jette

    Reageer
    #5

    Ik vind het wel prettig dat dit gebeurt want er waren heleboel berichten die allemaal steeds over hetzelfde onderwerp gingen. Deze staan nu bij elkaar waardoor deze informatie gemakkelijker gevonden kan worden.

    Waarom heb je er last van? Dat begrijp ik niet.

    Reageer
    #6

    In reactie op enkele klachten over het samenvoegen van berichten op het medisch forum van Dokter.nl: het medisch forum van Dokter.nl wordt onderhouden door diverse moderatoren. Deze moderatoren zien voordeel in het samenvoegen van berichten omdat gelijksoortige berichten minder verspreid komen te staan en eenvoudiger gevonden kunnen worden door gebruikers die op zoek zijn deze informatie. Indien u overlast ondervind van deze aanpassingen, hopen wij dat u begrip heeft voor deze aanpasingen en in de toekomst kunt profiteren van de voordelen van deze aanpasingen. Aangezien het medische informatie betreft van patienten in vaak kwetsbare posities wordt het medisch forum gemodereerd op respectvolle bejegening. Moderatoren hebben toestemming onprettige reacties te verwijderen.

    Dokter.nl

    Reageer
    #7

    Dat kan heel goed zijn, maar zet er dan bij die samengevoegde berichten wel de juiste datum erbij.
    Want nu is het niet duidelijk of het een urgent of oud vraagstuk is. En bovendien kun je de berichten ook echt selecteren op relevante informatie en er niet een brij van berichten van maken.

    Reageer
    #8

    Beste Anita, dank je voor je berichten. We zullen je adviezen ter harte nemen. Helaas is het systeem op dit moment beperkt en kunnen oudere berichten niet gewijzigd of verwijderd worden. Dokter.nl werkt hard aan het optimaliseren van de techniek van het forum. Wij hopen op je begrip.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    We hebben de adviezen alleen relevante berichten op te nemen ter harte genomen, dank jullie.

    Reageer
    #10

    Wat ik echt als heel vervelend ervaar is dat iemand ANONIEM steeds oude berichten naar boven haalt er er alleen maar linken in plaatst ipv echte informatie. Zo denk ik steeds dat er een nieuw bericht is en dan is het een oud topic met alleen een paar nutteloze linken.

    Ik persoonlijk vind het veel te veel gerommel in een forum waar lotgenoten ervaringen moeten kunnen delen. Ik kom steeds minder omdat voor mij niet duidelijk is wat nu oud of nieuw is.

    Met vriendelijke groet,

    Anoniem ๐Ÿ˜‰

    Reageer
    #11

    Tip voor de redactie: als anoniem nu zich gewoon bekend maakt als moderator? Dan kunnen we die berichten overslaan als we ze niet willen lezen en ons concentreren op nieuwe berichten.

    By the way: dit is toch een forum voor en door gasten? Als moderaten zich daar zo graag mee willen bemoeien kunnen die dan niet gewoon een eigen rubriek krijgen? Met samengebrachte berichten op onderwerp?

    Reageer
Reageer op: nostalgie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief