oude topics

  • #1

    hallo soms zit ik wel is wat rond te kijken en valt het me op dat ik vaak op oude topics zit te kijken 2005 enz daar kan je wel wat van lezen natuurlijk maar reageren enz heb dan niet echt zin lijkt mij.

    bijvoorbeeld heb je een probleem en kom je op een topic van iemand uit 2006 kan dit niet gefilterd worden dat de meest recente als eerst verchijnen. want je heb meer aan topics die recent zijn als dan die paar jaar oud zijn.
    vaak lees je op de oude topics wel zo beetje zelfde problemen maar is er vaak geen reactie van wat ze gedaan hebben om het probleem op te lossen je leest wel adviesen van ga naar de dokter enz maar ja dat kan ik zelf ook nog wel bedenken wat ze hebben gedaan staat er dan uiteindelijk vaak niet bij. iemand een idee om dit op te lossen?

    Reageer
    #2

    Ook op oude topics kan gewoon gereageerd worden. Dan wordt zo'n topic automatisch weer recent en verschijnt bovenaan. Wil je meteen de meest recente berichten, klik dan op 'forum' boven aan de pagina en vervolgens op 'laatste berichten'. Een andere manier om op de laatste forumberichten te komen is te klikken op 'laatste forumberichten' rechts op de pagina.

    Reageer
Reageer op: oude topics


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief