Maagklachten

 • #1

  Sinds een lange tijd heb ik maagklachten. Dit is onderzocht op een bacteriƫ maar is niet gevonden. Ik heb maagklachten als maagkloppingen na lang niet eten of soms zomaar. Heel veel boeren en soms gepaard met hikken. Soms brandend maagzuur. Na of tijdens het eten kan ik last krijgen van benauwdheid. Sinds kort heb ik wel eens (niet elke dag) het voor gevoel alsof je moet overgeven maar dat alleen het speeksel naar boven komt. Daarnaast heb ik voor alle klachten begonnen een maagzweer gehad.

  Ik eet gezond, ik rook niet en alcohol drink ik soms in het weekend maar dan ook niet meer dan twee glazen.

  Heeft u misschien tips om de klachten te verminderen?

  Reageer
  #2

  Hoe is het onderzoek nar de bacterie gedaan?

  Reageer
  #3

  Via de ontlasting

  Reageer
  #4

  Een natuurgenezer kan naar het hele plaatje kijken. Veel mensen hebben een tekort aan maagzuur, waardoor een slechtere vertering, waardoor zuurbranden en andere klachten. Heeft te maken met voedingspatroon, zoals teveel koolhydraten, tekorten aan voedingsstoffen, ongezonde darmflora en stress.
  Als je voor je maagzweer medicijnen hebt gehad: die kunnen ook ontregelend werken op je gezondheid. Ontstaan van maagzweer kan ook allerlei oorzaken hebben en medicijnen lossen die oorzaak niet op.

  Reageer
  #5

  Dan was een gastroscopie beter geweest. Hadden ze meteen kunnen kijken of het niet weer de maagzweer is. Ook voor een maagbacterie is dat beter. Vraag een verwijzing

  Reageer
Reageer op: Maagklachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief