Aerofagie / supragastisch boeren

  • #1

    Sinds vorig jaar januari 2019 hikboer ik de hele dag. Logopedie gehad dit hield na verloop van tijd op. Toen kwam ik in een depressie veel van mij afgepraat met psycholoog. Boeren bleef ongemoeid verder gaan. Ik ben via de psycholoog in aanraking gekomen met hypnotherapie. Dit heeft het boeren wat verminderd maar over is het niet. Weer in een depressie geraakt en opgenomen geweest op de paaz afdeling van het ziekenhuis. Na 1,5 week ontslagen ivm Corona (Opnames van meerdere patiënten) omdat dit conditioneel een gevaar voor mij kon zijn of worden.
    Wel is in andere halve week mijn hele lichaam gescreend er was niets te zien. Behalve een klein breukje in het middenrif. Door de neuroloog een verwijzing gekregen voor het UMCG Groningen voor een Botoxinjectie bij mijn middenrif. Wie heeft ook Aerofagie/Supragastisch belching of gehad?
    Hoe ben jij er afgekomen of wat heb jij allemaal gedaan of geprobeerd?

    Reageer
Reageer op: Aerofagie / supragastisch boeren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief