Regelmatig licht in hoofd, ook flauwgevallen

  • #1

    Ik heb al twee jaar vreemde klachten, die tot dusverre niet zijn opgelost. Ik heb een psychiatrisch onderzoek gehad, en een onderzoek naar een zeldzame vorm van epilepsie, zonder resultaat. Momenteel is er geen onderzoek gaande, maar maandag zal ik zeker de dokter bellen.

    Het is als volgt:

    Ongeveer elke maand heb ik 2 à 3 zwakke dagen. Op die dagen word ik ongeveer elk uur  licht in mijn hoofd. Dan kan ik gesprekken echt even niet volgen. Een jaar geleden ging het altijd gepaard met déja-vu momenten, en één maal sprak ik letterlijk wartaal (ik wist zelf dat het wartaal was, en moest er zelfs om lachen). Het gevoel was gek genoeg best prettig. De laatste tijd echter word ik ook misselijk, echt dat ik een emmer erbij pak, maar ik heb nog niet overgegeven. Vandaag ben ik ook flauwgevallen, en werd ik wakker met verwondingen aan het gezicht. Ik weet niet precies hoe lang ik weg ben geweest. Ik herinner me bepaalde details niet, en in het begin wist ik niet eens meer welke dag het was.

    In ieder geval, ik weet niet wat het kan zijn. Ik denk aan een allergie, maar heb geen idee welke. Is dat überhaupt denkbaar?

    Bedankt voor de aandacht.

    Reageer
    #2

    Naast doktersbezoek zou je kunnen denken aan orthomoleculair therapeut o.i.d. Zelf bij een kinesioloog die uittest wat mijn lichaam nodig heeft. Voedingspatroon is in elk geval belangrijk. Altijd zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel bent. Stoffen als exorfinen en histamine in de voeding kunnen ontregelend werken. Vooral uitkijken met toevoegingen als smaakversterker en kunstmatige zoetstoffen. Daarnaast kunnen er wat voedingssupplementen nodig zijn. Onder andere magnesium. Denk verder aan de invloed van electro-magnetische velden, zoals van wifi, smartphone en electrische wekker. Verder hebben veel mensen een lichte scheefstand van de atlas, wat ook voor klachten kan zorgen. Een atlascorrectie kan dan verlichting geven.

    Reageer
    #3

    Als je bent flauwgevallen en niet weet hoe wat of hoe lang maar wel verwondingen hebt opgelopen, moet je toch even de huisartsenpost bellen

    Reageer
Reageer op: Regelmatig licht in hoofd, ook flauwgevallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief