Rugpijn na galoperatie

 • #1

  Ik heb dit forum al helemaal doorgelezen maar kon mijn probleem niet vinden.
  6 weken geleden is mijn galblaas eruit gehaald. Totaal nergens last van gehad na de operatie. Voelde me juist super goed.

  Ik ben na 2 weken halve dagen gaan werken en werk sinds vorige week gewoon weer tot 3 uur s'middags. Nu is het me opgevallen dat ik dat laatste 2 a 3 weken als ik s'morgens wakker wordt rugpijn heb ongeveer op de hoogte waar mijn galblaas zat. De laatste week wordt ik er soms wakker van. Als ik eenmaal gedouched heb dan is de pijn weer weg. Het is ook geen heftige pijn, het lijkt meer op erge spierpijn. Verder heb ik nergens pijn en kan ik alles eten. Wel de laatste tijd meer last van dunnere ontlasting. Ben de laatste tijd ook weer erg moe.

  Heeft iemand hier ook ervaring mee en kan dit ook een gevolg van de operatie zijn nog? Ik heb niet heel erg veel gerust eerlijk gezegt omdat ik me toch wel erg goed voelde.

  Reageer
  #2
  Reageer
  #3

  Hoi hoi,

  Ik heb 2 weken geleden mijn galblaas laten verwijderen. Heb maagpijn en uitstraking naar rug, De zelfde pijn als ik een aanval van galstenen had.
  Vandaag dokter gebeld en even aankijken nog. Ik was bang voor een lekage maar dat is het niet,

  Ik weet het ook niet. Ik heb wel na 2 dagen alles weer zelf gedaan met 2 kleine kinderen en dat is denk ik iets teveel geweest.

  Succes en sterkte Monique

  Reageer
  #4

  Het is nu bijna 3 weeke gelede dat mijn galblaas eruit is ik word nu alleen wakker van gigatise pijn in mij. Rug kan niet ligge kan niet zitte weet me geen raad ik had hoop dat als de galblaas eruit wavan mijn probleem af zou zijn maar het geen ik er voor terug krijg is smorgens een hel zo veel pijn doet het ben al in het ziekenhuis terug geweest nu hebbe ze bloed geprikt daar kriand hijg ik woensdag de uitslag van afwachten maar ik wil zo echt niet door gaan mijn god heeft iemand hier ook last van ik wil weer leven heb 2kindere thuis die eigenlijk hun moeder kwijt zijn moe pijn schiet niet op

  Reageer
  #5

  Bij de operatie is de buikholte 'opgeblazen' om overal goed bij te kunnen. dit kan daarna raar aanvoelen maar gek dat t pas na 3 weken komt?? Ik heb het NU op dit moment. Het lijkt eerder spierpijn, vooral na het slapen, ter hoogte van de nieren inderdaad. Ben zelf 3 1/2 week geleden geopereerd. 2 weken geen last gehad. Ziekenhuis noemde het niet als een bekende 'na-pijn'. Wel typisch dat het nu pas komt. Van alle dingen die je doet (staan, zitten,lopen, fietsen) is liggen/slapen nog t langst gevoelig.

  Reageer
  #6

  Na operatie nog nie beter,steeds moe en last van mijn rug meer aan linkerkant. Ben het kotsmoe het is al 8 weken geleden en blijf pijn hebbe??

  Reageer
  #7

  Mijn galblaas is 3 weken geleden verwijderd en sinds die tijd veel last van mijn maag en lage rugpijn , ook heb ik oranje kleurige ontlasting steeds  .Is dat normaal ?

  Reageer
  #8

  Dat is niet zo heel vreemd als het pas 3 weken geleden is. Maar als je er ongerust over bent, moet je gewoon de poli chirurgie/MDL bellen

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Rugpijn na galoperatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief