Focussen

 • #1

  Drie jaar geleden heb ik een netvlies loslating gehad waar ik aan ben geopereerd.Nu heb ik de laatste tijd als ik buiten loop dat het net is of mijn ogen niet samenwerken.Wat moeite met focussen.Binnen geen last,ook niet buiten in de tuin.Alleen als ik echt in de verte kijk.Wordt er dan ook raar van in mijn hoofd.Met een zonnebril op geen last maar om nou altijd,ook met somber weer een zonnebril te dragen.Wat moet ik hier mee.

  Reageer
  #2

  Hey,

  Zou je met deze vraag niet beter naar een oogarts kunnen gaan?

  Artsen zijn hier op het forum niet en in het geval van je ogen zou ik liever niet gaan experimenteren met goedbedoelde tips van andere mensen.

  Groetjes Suzan

  Reageer
  #3

  Ik heb ook problemen met focussen na een netvliesloslating en operatie (Vitrectomie). Het is net of ik de bril een foutieve sterkte heeft. Met bril heb ik 100% zicht, alleen door de focus problemen heb ik last van een raar gevoel in het hoofd, gevoelige ogen en hoofdpijn. De focus problemen treden het ergste op in bijvoorbeeld een drukke stad of supermarkt. Ik merk dat ik constant aan hef focussen ben om goed beeld te hebben.

  Ik heb ook last van beeldgrootte verschillen tussen de ogen.

  Reageer
  #4

  Heel vervelend maar dan hoort het er misschien bij.Laat elk half jaar mijn oogdruk checken altijd goed.

  Reageer
Reageer op: Focussen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief