Oog spanning

  • #1

    Hey

    Mijn naam is Justin en ben 22 jaar.

    Ik loop al sinds mijn 18-19e met klachten rondom mijn ogen.

    Sinds toen was ik op zoek naar antwoorden, had namelijk statische lijnen, hele zicht vol puntjes, vliegende puntjes en wazig beeld( dit is geen muches volantes ).

    Door deze problemen is heel mijn leven veranderd.

    Ik ben langs zoveel dokters geweest (Oogartsen en Neurologen) en geen van alle kon zeggen wat ik had.

    Veel mensen hebben gezegt dat dit heel normaal is maar ik kon dat niet geloven.

    Na veleeeee uren met dokters en op internet zoeken ben ik erachter gekomen dat ik een extreme versie van Visual Snow heb.

    Ik ben heel erg ongelukkig, omdat ik weet dat dit nooit meer weg gaat ( wat ik te horen krijg ). Dag in dag uit heel mijn zicht met stipjes en statische lijnen. Ik leer ermee om te gaan, maar dit is nog steeds heel moeilijk voor me. De neuroloog heeft mij Epileptische medicijnen voorgeschreven maar ik weiger deze te nemen, omdat ik zoveel negativiteit hoor over Lamictal dat dit de hersenen kan beschadigen of aantasten. In ieder geval hoor ik meer negativiteit dan positiviteit over deze medicijnen.

    Buiten dit heb ik hele erge spanning op mijn ogen staan en heb ik het gevoel dat me ogen soms opengetrokken worden, of dat iets heel erg drukkend overkomt. Als gevolg krijg ik een beetje van die trekjes in me ogen van spanning.  Ik voel letterlijk dat me ogen opengetrokken worden en dat is een zwaar irritant en slopend gevoel. Ik weet niet wat dit is en vraag aan jullie of dit te maken heeft met stress of gewoon erge spanning op de ogen. Dit kleine stukje hierboven heeft zoveel impact op me dat ik veel situaties ook vermeid.

     

    Kan iemand me helpen of vertellen wat dit kleine stukje hierboven is, het spanning en stress stukje.

     

    Dankjewel 😉

    Reageer
Reageer op: Oog spanning


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief