Vitrectomie floaters (glasvochtvertroebelingen)

 • #1

  Ik kan op internet maar weinig ervaringen terugvinden van mensen die een vitrectomie voor floaters hebben laten uitvoeren en wat de resultaten zijn. Ik ben echt radeloos geworden aangezien ik knettergek wordt van de floaters in mn linkeroog. Ik hoop dat mensen me kunnen helpen?

  Reactie
  #2

  Hoi Matthias,

  Ik heb net de floaters laten weghalen dmv een Vitrectomie in het oogziekenhuis Rotterdam.  Ze doen dit pas als er echt hele kolonies zitten ivm dat er toch risico's aan verbonden zijn. aangezien ik pas 3 dagen geleden ben geopereerd kan ik nog niks zeggen over het resultaat, maar so far gaat alles super, en begin alweer wat te zien met mn oog, dus moet nog even geduld hebben om het resultaat te weten. Hou er rekening mee dat je echt minimaal 1 week, dan wel weken! met 1 oog zal moeten kijken.

  succes.

  CV

  Reactie
  #3

  Dank voor je reactie. Ik ben 32, maar heb psychisch zon last van die dingen dat ik overweeg om ook die operatie te doen. Alleen hoorde dat ze in Nederland daar niet heel happig op zijn om op mijn leeftijd die operatie te doen. Maar ja. Wat is het alternatief? Ik heb 2 laser behandelingen gehad met een Floaterlaser, maar dat is alleen maar verslechterd. Of moet ik hier nog meer geduld mee hebben?

  Reactie
  #4

  Beste Matthias,

  hoe gaat het nu met je en met de floaters?

  Je schreef dat je al 2 laserbehandelingen hebt gehad maar dat dit het heeft verergerd. Waar heb je die behandelingen ondergaan? Was dat in Diemen? Hoe komt het dat het erger is geworden en wat is er erger geworden?

  Zelf overweeg ik nl de laserbehandeling,

  alvast veel dank voor de info!

  Groet Jolien

  Reactie
  #5

  Ik heb dit 9 weken geleden laten doen in rotterdam  nu een stuk gezichtsveld kwijt en na veel onderzoeken weten ze daar niet wat er mis gegaan is ik zit er mee ik zou het niet weer doen

  Reactie
  #6

  Hallo Jolien,

  Ben jij er al uit of je de laserbehandeling laat doen. Heb ook op de website van het omc gekeken en ben wel positief over wat ik daar lees. Ik heb in beide ogen wat irritante FLOATERS en wil daar ook wat aan doen.

   

   

  Reactie
Reageer op: Vitrectomie floaters (glasvochtvertroebelingen)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief