vermoeide ogen?

  • #1

    Hallo,

    Enkele maanden heb ik last van mijn rechteroog  ( soms licht pijnlijke steekjes, maar vooral het gevoel alsof er constant een briesje door mijn oog heen gaat ) ik heb er zowaar iedere dag last van soms iets minder soms meer. Vooral op het werk achter de pc heb ik de meeste last. heb een afspraak gemaakt bij de oogarts maar moet maar liefst 2 maanden wachten eer ik terecht kan :), heeft iemand misschien een idee wat dit kan zijn ?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. maar het zou een vorm van oververmoeidheid van je oog kunnen zijn. Heb je je ogen ook al eens laten meten bij een opticien?

    Reageer
    #3

    ga ik dit weekend laten doen Tandor, lijkt me sterk dat daar iets uitkomt omdat ik een perfect zicht heb

    Reageer
    #4

    dat is niet altijd een garantie... Maar het is wel goed om toch even te laten doen.

    Reageer
    #5

    Beelschermwerk kan belastend zijn voor je ogen. Zorgen voor pauzes en ook zorgen dat je voldoende knippert met je ogen. Er zijn wel boeken met tips over oogoefeningen. Computerwerk geeft ook belasting aan electrosmog.

    Voor een goede oogwerking zijn allerlei voedingsstoffen belangrijk; vitaminen, mineralen, vetzuren, aminozuren en antioxidanten. Onder andere magnesium, zink, vitamine A tm E, omega 3, taurine, luteïne en caroteen. Tekorten aan dit soort stoffen kunnen voor klachten zorgen. Beeldschermwerk zorgt voor een verhoogde behoefte aan dit soort stoffen. De basis is natuurlijk volwaardige voeding, met zo min mogelijk geraffineerde suikers.

    Reageer
    #6

    Exact dezelfde klachten als Jan, nu al 5 maanden. Opticien en oogarts zien geen afwijkingen.

    Reageer
    #7

    Als ik druppels tegen droge ogen gebruikt gaat het een paar uur goed maar dan komt dit terug, is hier geen blijvende remedie tegen?

    Reageer
    #8

    dat zou je met oogarts moeten bespreken. Het zou kunnen dat een traankanaal verstopt is. dat kan door de oogarts eenvoudig worden verholpen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: vermoeide ogen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief