Steek linkervoet en linkerarm

 • #1

  Ik heb de laatste tijd veel last van steken in mijn linkerarm, alleen sinds vanavond heb ik ook last van steken in mijn voet. Ik ben vaak duizelig en vrijwel constant misselijk. Ik heb vaak het gevoel dat ik ga flauwvallen of overgeven. Ik heb zelf geen idee waar het aan kan liggen maar ik wil het heel graag weten. Kan iemand mij helpen? Ik sta altijd open voor vragen!

  Reageer
  #2

  Heb je veel stress/angsten of spanningen?

  Reageer
  #3

  Nee, ik heb geen last van stress of angst

  Reageer
  #4

  Ga dan eens met de klachten naar de huisarts. Die kan wat onderzoek doen

  Reageer
  #5

  Ik ben al naar dokter geweest met de volgende klachten; Hoofdpijn duizeligheid en misselijkheid. En toen hadden ze een echo laten maken van de achterkant van mijn schedel. Daar was niks uitgekomen. Ook nog bloedgeprikt op vitamine tekort bloedarmoede, vermoeidheid en iets voor mijn alvleesklier. Daar was ook niks uitgekomen. Toen teruggegaan naar de huisarts, die had mij doorgestuurd naar de neuroloog. Die laat nu een MRI maken van mijn hersenen maar ik heb sinds die tijd ook steken in mijn linkerarm en voet. Ik zou graag een mening willen en een indicatie over wat ik zou kunnen hebben.

  Reageer
  #6

  Er is al van alles onderzocht. Niks gevonden, dus je zult toch even geduld moten hebben totdat je bij de neuroloog bent geweest

  Reageer
  #7

  Maar wat is uw mening hierover?

  Reageer
  #8
  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ja, alleen ik raak redelijk op. Mentaal gaat het niet goed met me ik slaap zo slecht, ik moet zo lang wachten. Daarom ben ik hier op gaan berichten, omdat ik echt graag een indicatie wil hebben of gewoon een mening, dan kan ik rustig naar bed zonder er te veel over na te denken.

  Reageer
  #10

  Hoe oud ben je? Werk je, en zo ja wat voor werk doe je?

  Reageer
  #11

  Ik ben 18 jaar, op dit moment geen werk maar ik ga wel naar school

  Reageer
  #12

  En hoe gaat het op school?

  Reageer
  #13

  Gaat nu goed, alleen merk nu wel dat ik minder motivatie heb etc. vanwege mijn slaaptekort

  Reageer
  #14

  Gebruik je alcohol, medicijnen of drugs?
  Heb je wel eens momenten dat je je depressief voelt?

  Reageer
  #15

  Op dit moment nog niet echt een gevoel voor depressie, wel soms heel erg verdrietig etc. In het weekend gebruik ik wel alcohol met mijn vrienden.

  Reageer
Reageer op: Steek linkervoet en linkerarm
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief