Uitstellen menstruatie

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi,
  Vraagje ik wil graag me menstruatie uitstellen ivm met een vakantie boeking met me man die ik voor me verjaardag heb gekregen.
  Ik heb via me huisarts Primolut N 5 mg voorgeschreven gekregen.
  Nou heb ik de ervaringen gelezen en meeste hebben het niet goed ervaart. Ze hebben veel hoofdpijn krampen, misselijkheid als bijwerkingen gekregen. Natuurlijk verschilt het per persoon alleen als ik zoveel pijn ga hebben vraag ik me af of het dan wel waard is en verstandig. Misschien ervaringen en of graag mening.
  Alvast bedankt!

  Reageer
  #2

  Hey,

  Ik heb twee keer dit spul gebruikt om mn menstruatie uit te stellen. Beide keren ben gewoon op het normale moment ongesteld geworden. Met alle daarbij komende dingen erbij,hoofdpijn,buikpijn,misselijk enz. En ipv de week die het normaal duurt als ik ongesteld ben,duurde het toen gewoon de hele tijd tot dat ik mn volgende menstruatie zou hebben. Het bloeden was minder heftig dan normaal,maar de kramp enz was net zo erg als anders. De eerste keer dacht ik nog dat het wel over zou gaan en ben de pilletjes blijven slikken,de tweede keer wist ik dus dat het voor mij ook de laatste keer was dat ik het zou gebruiken. Liever een weekje last,dan 3 weken vakantie er mee zitten!

  Reageer
  #3

  Voor een normale vakantie zou ik het ook niet doen ook nooit gedaan, maar we gaan zwemmen al incl. Prive sauna. Dus daarom😞
  Zit er heel erg mee wat ik moet doen

  Reageer
  #4

  Buitenom het bijwerkingen,
  Kan dit pil ook voor latere periode andere klachten en of ziektes veroorzaken. Ik ga het voor het eerst gebruiken en voor 4 daagjes. Word ook de laatste keer. Ben wel bang als er wat ontstaat door de pil promulut.

  Reageer
Reageer op: Uitstellen menstruatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief