lormetazepam

 • #1

  Beste lezer,

  Ik heb lormetazepam 2 weken ingenomen en hier 4mg elke dag voor ik ging slapen. Anders sliep ik niet. Mijn moeder was paliatief en ik deed geen oog dicht. Nadat ze stierf dacht ik nu stop ik met dit middel te nemen ( zonder te weten wat ik nam ).

  Nu is het inmiddels 6 dagen geleden dat ik voor het laatst het middel ingenomen heb. De 2de dag had ik enorme afkick verschijnselen! En ik had geen idee wat er aan de hand was tot er een belletje ging rinkelen en het slaapmiddel opzocht.
  We zijn nu 6 dagen verder ik heb last van pijn in de maagstreek, enorm spanningsklachten in de nek. Ik kom niet tot rust mijn lichaam blijft precies aan staan. Angstig gevoel en schrik snel. Af en toe ben ik eens misselijk. Als ik in slaap val is dit maar voor 2 a 3 uurtjes max. Hierna leg ik mij terug neer en dommel ik weer maar even in voor een uurtje...

  Kan er iemand mij gerust stellen dat dit in orden komt? Ik ben niet verslaafd aan het middel wist niet eens wat ik nam. Wil ook helemaal niet 0.5 in nemen. Hoelang ga ik mij zo voelen ?

  Graag hoor ik van jullie.

  Reageer
  #2

  Ik zou toch even met je huisarts of apotheek bespreken om als nog af te bouwen.
  En gecondoleerd met het overlijden van je moeder!

  Reageer
  #3

  Ik had ergens een vermoeden om toch de dokter iets te laten weten.
  Het zit wel zo dat ik voor enige tijd niet zal werken. Als ik dit doorzet kan dit kwaad ? Kwestie van niet opgeven.. heb gisteren nacht wel iets beter geslapen. Ivm het ontwennen... kan het zijn dat dit dag per dag beetje per beetje minder word?

  En bedankt. Ze word gemist!

  Reageer
  #4

  Ik zou dat met je huisarts bespreken.
  Dan voorkom je dat je het jezelf onnodig moeilijk maakt, terwijl je al genoeg aan je hoofd hebt en je nachtrust hard nodig bent.

  Reageer
  #5

  Het is nog maar de vraag of het allemaal van het geneesmiddel is. De spanningen de stress kan namelijk ook nog een rol spelen. Dus: bespreek het idd met je huisarts

  Reageer
Reageer op: lormetazepam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief