Melatonine op recept duurder?

  • #1

    Hoi,

    ik gebruik al jaren melatonine op doktorsrecept. Ik betaal momenteel zo'n € 50,- per 90 pilletjes van 5mg. Helaas was ik vergeten optijd nieuwe te bestellen, dus ik ben even online gaan kijken wat 5mg melatonine bij de drogist kost. Nu zie ik dat dat aanzienlijk goedkoper is dan wat ik voor mijn recept betaal. Bijvoorbeeld 120 5mg pilletjes van Lucovitaal voor 36 euro. Ze zijn nog goedkoper via melatonine.nl.

    Waarom betaal ik 200 euro per jaar aan melatonine bij de apotheek als ik dit online of bij de drogist goedkoper kan krijgen? Is hier een goede reden voor of kan ik mijn melatonine in het vervolg beter meer voor minder bij de drogist halen?

    Reageer
    #2

    Dat zal komen omdat de apotheek je een duurder merk-middel geeft. Je kunt vragen om het generieke middel van de regenboog apotheek. Dan betaal je voor 90 st. Euro 9,81 excl. 7,00 afleverkosten.

    Reageer
    #3

    Ik begrijp het, bedankt voor het snelle en heldere antwoord!

    Reageer
Reageer op: Melatonine op recept duurder?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief