chronisch buikpijn – darmen

  • #1

    beste,

    Ik ben een meisje van 20 jaar. Sinds ik ben gestart op de hoge school heb ik chronische buikpijn en veel last van onregelmatige stoelgang, opgeblazen gevoel, winderigheid. dit kan gaan van diarree tot normale stoelgang. soms kan er is een dag zijn dat ik niet moet gaan. Meestal als moet ik 's morgens verschillende keren naar toilet gaan en soms ene keer. Ik heb ook altijd het gevoel dat ik naar het toilet moet gaan. in die 2 - 3 jaar ongeveer moet ik ook vaker plassen. ik heb hiervoor de huisarts en de maag-darmspecialist al geraadpleegd en daarbij dachten ze eerst dat het aan de klierkoorts lag, dan was deze periode voorbij en ging dit maar niet over. Dan heb ik een colonscopie gehad, daar is een bacterie in mijn darmen gevonden waarvoor ik een kuur antibiotica genomen heb. ik bleef maar hetzelfde hebben, dan dacht ik dat ik misschien op voeding zou kunnen reageren. ik heb een bloedtest gehad en die was inorde. ik heb ook een ademtest gehad om te zien of ik lactoseintolerant was, daar is ook niets uitgekomen. Nu let ik wel op mijn voeding. maar mijn buikpijn blijft van smorgensvroeg tot 's avonds als ik ga slapen. tegenwoordig slaap ik ook minder goed.

    iemand een ideetje wat ik nog kan doen?

    Reageer
    #2

    Is er ook nog eens gecontroleerd of de darmbacterie wel weg is? Darmbacteriƫn kunnen namelijk heel erg hardnekkig zijn.

    Reageer
    #3

    Ik doe voetreflexologie en heb met veel klachten hele goeie resultaten. Ht word ook voor de meest vergoed door de zorgverzekeraars. Misschien is dat ieta voor jouw?

    Reageer
    #4

    Buikklachten, altijd lastig. Het kan natuurlijk meespelen dat het best wat vraagt, zo'n opleiding en spanningen slaan vaak op in je buik. En doordat het inspannend is kan het maar dat hoeft niet dat je gaat lopen snoepen of verkeerde dingen gaat eten, zelf heb ik dat wel gehad. Of wat dacht je van de draadloze boel in zo'n gebouw. Kan ook de darmen ontregelen en zenuwstelsel ontregelen.
    Als je antibiotica hebt gehad is het wel goed om wat vitamine B te slikken en misschien wat probiotica om de boel te herstellen. En goed uitzoeken wat je wel en niet kan verdragen. Veel mensen kunnen niet zo goed tegen brood. En misschien eens laten uittesten wat voor voedingssupplementen je nodig hebt. In een bloedtest kan je vaak weinig zien, zeker geen magnesiumtekort.
    En voetreflexmassage kan zeker de boel wat ontspannen. Via de voetzolen wordt het zenuwstelstel in evenwicht gebracht, wat weer z'n effect op de organen heeft.

    Reageer
Reageer op: chronisch buikpijn – darmen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief