Wie heeft deze klachten nog meer? Last van darmen, moe, misselijk.

 • #1

  Hoi,

  Ik ben een beetje ten einde raad en ben ontzettend blij dat ik dit forum heb gevonden. Al enige tijd heb ik last van mijn darmen. Ook ben ik hierbij moe, misselijk, slap en heb ik minder energie dan eerder. Daarnaast heb ik zo nu en dan ook last van braken en hoofdpijn. Ook moet ik veel hoesten.

  Nu zijn er al verschillende onderzoeken gedaan. Ik ben al naar het ziekenhuis geweest voor galstenen maar dit bleek het niet te zijn. Na een poosje ben ik weer terug gegaan naar de dokter want er kwam ineens een nieuw symptoon bij, namelijk een soort van afscheiding. Het is wit, vochtig en het ruikt zo nu en dan vrij sterk. (beetje schaamtelijk zo..maarja)

  Eenmaal weer bij de dokter ben ik getest op, jawel, chlamydia en een zwangerschap. Dit bleek het allemal niet te zijn.

  Het ging natuurlijk niet vanzelf over en op den duur kreeg ik zo'n last dat ik met spoed, s'avonds laat nog naar het ziekenhuis moest. Daar kwam de dokter tot de conclusie dat mijn darmen zeer ernstig verstopt zaten en heb ik meteen medicijnen (movicolon) mee gekregen. Diezelfde nacht ben ik er nog mee begonnen en het werkte ook nog! Alles kwam los en na een tijdje had ik geen last meer. Helaas komt alles nu weer terug en heb ik gisteren zelfs bloed overgegeven. Heeft iemand enig idee wat het nog kan zijn of heeft iemand dezelfde symptonen.. let me know!!

  Groetjes,
  Rianne

  Reageer
  #2

  of iemand hier hetzelfde symptoom heeft of niet is nu niet relevant, bij overgeven van bloed en het terugkeren van de klachten moet je toch echt contact opnemen met de huisarts.
  laat je weten hoe het gaat?
  beterschap, Brenda

  Reageer
  #3

  Bij herhaalde obstipatie klachten, neem je opnieuw contact op met de huisarts. Mogelijk is er meer aan de hand dan een enkele keer onschuldigere klachten van verstopping. Verstopping van de darmen kan meerdere oorzaken hebben namelijk.

  Reageer
  #4

  ja dat ken ik maar ik heb het al heel vaak gehad maar ik neem ook movicolon maar het is bij mij nog steeds niet over ik heb geen eet lus en slaap veel en s'avonds kan ik niet slapen en moet overgeven misselijk maar het komt telkens terug

  Reageer
Reageer op: Wie heeft deze klachten nog meer? Last van darmen, moe, misselijk.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief