Alles wat ik eet leidt tot gasvorming

 • #1

  Beste allen,

  Heeft iemand misschien goede tips wat de volgende betreft? Het is misschien al bekend dat een bezoekje bij de huisarts niks oplevert. Alles is onderzocht en er komt niets uit de onderzoeken. Toch ben ik ontevreden over mijn gezondheid en dit heeft grote invloed op mijn slaap kwaliteit en dagelijkse leven.

  Dit speelt al jaren en ik heb bijna alle tips en of informatie gelezen op het internet maar dat wil niet helpen. Het maakt niet uit wat ik eet van fruit tot vezels en zonder vezels, met of zonder zuivel, met of zonder groente. Alles leidt tot behoorlijke gasvorming in de darmen. Verder is de stoelgang redelijk tot goed. Het is geen harde ontlasting. Ik slik geen medicijnen. Soms heb ik stress maar dat is een vorm van gezonde stress die bijna iedereen mee te maken heeft.

  Ik heb veel soorten thee geprobeerd en laatst drink ik anijs thee met verse kruiden en dat doe ik in heet water maar nog steeds heb ik veel last van gasvorming in de darmen. Ik heb ook yacult, probiotische supplementen geprobeerd zonder resultaat.

  Dank alvast!

  Reageer
  #2

  Dan zou ik een verwijzing naar een MDL arts vragen,als de huisarts het zelf niet weet

  Reageer
  #3

  Ben ik al eerder geweest en toen een darmonderzoek (endoscopie) gehad. Tijdens dat onderzoek werd er niets gevonden. Destijds kreeg ik magnesiumtabletten voorgeschreven, maar die hielpen niet tegen de gasvorming.

  Reageer
Reageer op: Alles wat ik eet leidt tot gasvorming
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief