Wurmpjes al 12 jaar gecombineerd met buikpijn

 • #1

  Hoi allemaal,

  Ik ben vanavond op dit forum gekomen omdat ik radeloos ben over wat ik moet doen.

  Klein beetje een achtergrond verhaal. Ik heb al 12 jaar lang problemen met wurmpjes in mijn ontlasting na een slaapfeestje met mijn neefje en nichtje die op dat moment wurmpjes hadden, vanaf dit moment heb ik last van wurmpjes in mijn ontlasting. Ik heb al meerdere keren zon wurmpjes kuur genomen en ze gaan met terug werkende kracht weg, het duurt steeds langer voordat ze weg zijn soms wel een week.

  Ik ben naar meerdere ziekenhuizen geweest waaronder Catherina, St Anna, en Maastricht,

  Na zon wurmen kuur stik ik bijna een week lang van buikpijn die mijn leven zwaar be-invloeden van mijn dagelijkse leven tot aan mijn werk toe. Ik heb me daarom al meerdere keren ziek moeten melden maarja probeer maar eens goed uit te leggen waarom je ziek bent aan bijvoorbeeld een organisatie die je ziektegeld regeld.

  Ik slik zoveel pijnstillers eens in de zoveel tijd als de wurmen terugkomen en een week lang uit de running ben...

  Ik weet dat ik gediagnostiseerd ben met spastiche darm en prikkelbare darm syndroom.

   

  Ik ben er klaar mee, ik wil een oplossing en heb daarom mijn vraag hier op dit medisch forum gesteld. Ik hoop heel erg dat iemand deze klachten herkend en mij misschien verder kan helpen of mischien zelfs een oplossing weet.

  Met vriendelijke groet

  Maximus

  Reageer
  #2

  Heb je alle aanwijzingen nauwkeurig gevolgd die aangegeven zijn in de bijsluiter van de kuur?

  Reageer
  #3

  Hoi John.

   

  Ik slik deze medicijnen al jaren. Pilletje dan over weken weer maar tussen die week sterf ik gewoon van de buikpijn. Ik heb de wurmpjes en buikpijn gelukkig niet continue maar meer in periodes als de wurmpjes terug zijn gekeerd

  Reageer
  #4

  Hey,

  Na 12 jaar medicatie tegen de wormen slikken, zijn ze er hoogstwaarschijnlijk al lang resistent tegen geworden. Het helpt dus niet om weer dezelfde medicatie te nemen omdat je met een chronische besmetting zit.

  Dan zou je voor je weer een kuur neemt, eerst 1 of meerdere wormpjes moeten laten onderzoeken. Zodat je een kuur krijgt die echt geschikt is om die specifieke soort te bestrijden. Niet alle wormen reageren op dezelfde kuur.  En niet alleen de wormen zelf, maar ook de larven moeten gedood worden. Want als je die niet mee aanpakt, komen de wormen net zo hard weer terug omdat de in je darmen aanwezige larven weer wormen worden. En dat cirkeltje kan voor eeuwig door blijven gaan.

  En ik zou je aanraden een uitgebreid maag en darm onderzoek te laten doen om te kijken of de wormen inmiddels geen schade aan je maag en darmwanden hebben aangericht.

  Sterkte, groetjes Suzan

  Reageer
  #5

  Ik snap dat je ze al jaren slikt, maar de vraag was of je dan ook iedere keer de maatregelen neemt die beschreven zijn in de bijsluiter. Als je dat namelijk niet doet gaan ze dus ook niet weg

  Reageer
Reageer op: Wurmpjes al 12 jaar gecombineerd met buikpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief