Heftige pijn in de maag

 • #1

  Hallo allemaal
  Ik hoop dat iemand mij kan helpen, advies geven of hetzelfde heeft.
  Sinds mijn pubertijd heb ik heftige maagpijn vooral als ik naar school moest of iets moest doen waardoor ik stress kreeg of zenuwachtig was werd het extreem. Tot spugen aan toe.
  Nu ben ik 26 en de pijn komt eens in de zoveel tijd terug in steeds extremere vorm. Het is echt zo erg dat ik gewoon in elkaar lig en het enigste wat verlichting geef is een warme pittezak op mijn buik.
  De pijn is ook zo heftig dat ik soms niet eens op kan staan om de luier van mijn dochter te verschonen.
  In april is mijn galblaas eruit gehaald omdat ik een galsteen had. Nu heb ik nog steeds pijn. Ik heb een maagonderzoek gehad en daar was ook niks te zien.
  Ik denk zelf dat er iets goed mis is met een orgaan in mijn buik (ergens bij mijn maag )
  Ik heb sinds augustus ook hele rare pijn en steken in mijn baarmoeder en daarbij kwam ook rugpijn in me onderrug. Echo van de baarmoeder gehad niks te zien. Foto en echo van de rug daar bleek een hernia te zitten. Ik weet niet of al die dingen verband met elkaar kunnen hebben en wat de pijn rondom mijn maag kan zijn. Ik ben echt niet kleinzerig maar zodra ik weer die vreselijke pijn krijg ben ik hopeloos. Wie weet wat voor onderzoek ik zou kunnen vragen aan de dokter? Want maak me echt heel veel zorgen.

  Ps. Sorry voor het lange verhaal!

  Reactie
Reageer op: Heftige pijn in de maag
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief