Dochter bloed oor

  • #1

    Mijn dochter is vandaag van de opvang gekomen met heel veel bloed in haar oor. Ze klaagt ook af en toe over pijn (alleen op de opvang).

    Ze is ook 3,5 weken geleden (4 mei) gevallen op haar achterhoofd. Hierbij had ze een sneetje, dit is gelijmd. Verder had ze weinig klachten. Ze huilde gelijk en was erna vrolijk. We hebben geen wekadvies gekregen.

    Kan dit bloed nog veroorzaakt zijn door de val? Of is dit ‘toeval’? Ik ben ineens vang dat er ergens meer kapot is in haar hoofd.

    Reageer
    #2

    Dat is vraag voor de dokter. En die had je eigenlijk meteen moeten bellen. Neem contact op met de huisartsenpost

    Reageer
    #3

    Gelijk moeten bellen? De leidsters op de opvang waren alles behalve gealarmeerd. Ik zie net pas dat er nog meer, opgedroogd (!) bloed in haar oor zit.

    Laat ik mijn vraag anders stellen: kan er na 3 weken blijken dat er toch hersenletsel is?

    Reageer
    #4

    Als er bloed uit een oor komt is er iets niet goed. Of dat dan meteen ernstig is kan ik ook niet zeggen want ik kan natuurlijk niet in het oortje kijken. Maar vind dit wel iets om de dokter te bellen. Of het nog een gevolg van 3 weken gelden is kan ik helaas ook niet zeggen. Maar een bloedend oor is toch iets waarnaar gekeken zou moeten worden. Mijn advies is dan ook om toch even de huisartsenpost te bellen. De arts kan dan bepalen of je kindje gezien zou moeten worden of niet

    Reageer
Reageer op: Dochter bloed oor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief