Niet begrepen klachten

 • #1

  Hallo allemaal,

   

  Ik heb sinds 7 maanden geleden last van keelpijn, aan de linker kant van mijn keel. Dit gaat gepaard met af en toe veel slijm in mijn keel. Ik heb een dof / gespannen gevoel in mijn linker oor en ook pijn bij mijn linker kaak. Ik ben hier de afgelopen maanden een aantal keer voor onderzocht; heb bloedonderzoek gehad, huisarts heeft het een paar keer onderzocht, heb speciale fysio gehad en ik ben naar een KNO arts geweest. Klachten gaan niet over.

   

  Ik moet er bij vertellen dat ik onwijs hypochonder ben en onwijs bang ben dat er iets ergs aan de hand is. Ik heb hier maanden voor in therapie gezeten omdat ik paniekaanvallen kreeg van de stress. Ik leef dus al iets meer dan een half jaar onder enorme stress omdat ik elke dag bang ben dat ik keelkanker of dergelijke heb.

  Ik wil geloven dat alles oke is maar ik blijf veel last houden van mijn keel / oor / kaak + linker kant van mijn hals is ook verdikt. Ik ben een jongen van 27 jaar.

   

  Mijn huisarts zegt dat een second opinion van een KNO niet nodig is omdat alles al uitgesloten is maar ik ben enorm bang.

   

  Iemand toevallig tips?

   

  Groeten,

  Marc

  Reageer
Reageer op: Niet begrepen klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief