Onbegrepen klachten

 • #1

  Sinds augustus 2020 heb ik veel hoofdpijn aan de rechterkant van mijn hoofd en heb ik het gevoel dat mijn rechteroor dicht/vol zit (er staat veel spanning op mijn oor).
  Er is in augustus een CT scan gemaakt van mijn hoofd, maar hier komt niks uit. Hierdoor ben ik op een chronische pijnstiller gezet, maar deze werkt slechts alleen voor de hoofdpijn.

  Sinds twee maanden zit ook de rechterkant van mijn neus continue verstopt en daarbij doet de rechterkant van mijn keel ook pijn. Het zicht aan mijn rechter oog lijkt ook iets minder te zijn geworden en mijn vingers voelen rechts wisselend doof aan. Er zijn geen gezwollen klieren aan de rechterkant te voelen. Ik ben bij de KNO arts geweest en deze heeft 5 minuten naar mijn oor gekeken. Er was niks te zien en mij werd zonder verdere hulp de deur gewezen.

  De klachten zijn inmiddels constant aanwezig en dit zit mij niet lekker. Is er iemand die deze klachten herkend?

  Ik voel me onbegrepen en niet geholpen door het zorgsysteem...

  Reageer
  #2

  Ik zou dan z.s.m. een second opinion aanvragen voor de KNO. Lastig te beoordelen via het forum wat er in dit specifieke geval aan de hand is, want er lijkt meer aan de hand te zijn dan alleen je oren.

  Veel succes en sterkte!

  Reageer
  #3

  Dank voor je reactie!

  Ben terug gegaan naar de huisarts en die houdt vol dat de kno arts niks is opgevallen, dus dat er niks aan de hand is.

   

  Heb jij enig idee waar de klachten vandaan komen?

  Reageer
  #4

  Hoi Caroline,

   

  Wat onwijs vervelend. Ik herkende mij nogal in je verhaal. Ik ben zelf 27 en heb sinds juni vorig jaar last van keelpijn aan de linker kant van mijn keel. Inmiddels heb ik elke dag last, veel slijm, gevoel dat mijn linker oor dicht zit, pijn linker kaak en hoofdpijn. Ook mijn hals is iets verdikt. Ik heb allerlei onderzoeken gehad, bloedonderzoek, KNO. Er valt niks te vinden.

  Ik ben er enorm gestressed door en bang dat er wel iets aan de hand is wat niet gezien word.

   

  Als iemand tips heeft, ik lees graag mee!

  Reageer
Reageer op: Onbegrepen klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief