Angst voor besmetting

  • #1

    Mijn broertje was hier zaterdag en hij zei dat hij hooikoorts had, dat heeft hij al een tijd. Maar nu was zn vriendinnetje ook verkouden geworden en die heeft nooit hooikoorts.

    Dus nu zit ik in de rats. Ik was toen hij hier was zelf boven. Hij heeft beneden gezeten ongeveer 15 minuten, ramen stonden open en de tuindeur ook. Maar ik heb hem opgedragen naar buiten te gaan, uit voorzorg. Daar is hij de hele avond gebleven met uitzondering van naar de wc gaan. Mijn man en nog wat vrienden waren ook buiten. Ik heb hem dus zelf niet gezien en ik heb de volgende dag alles gepoetst. Ik ben helemaal bang voor corona ook omdat ik hoog in verwachting ben, ik zit niet op dat te wachten.. Kijk niemand kan mij zeggen dat hij het wel had of niet, maar hoe groot is de kans dat als hij het wèl had dat ik het dan ook krijg en heb ik het nu wat kleiner gemaakt omdat ik hem zelf niet heb gezien?

    Reageer
    #2

    Die vraag kan niemand beantwoorden..maar ik denk dat het risico wel erg klein is

    Reageer
Reageer op: Angst voor besmetting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief