Welke waardes wijken af bij leukemie?

 • #1

  Hi,

  Ik ben 27 jaar oud en ik ben 3 weken geleden bij de huisarts geweest wegens ernstige vermoeidheidsklachten. Ik ben zo onwijs moe en ik kan er gewoon niet tegen op slapen. Toen is mijn Hb, hematocriet, ijzer, ferritine, B12, vitamine D, nuchter bloedsuiker en schildklier geprikt. Daaruit zijn geen afwijkingen gevonden.

  Nu heb ik sinds 1 week last opgezette lymfeklieren in mijn hals, onder de oksels en in mijn borst. Ik heb de huisarts gebeld om te vragen of mijn leukocyten en CRP toevallig ook waren bepaald. Dit was niet het geval. De huisarts zei tijdens een telefonisch consult dat deze waardes niet van belang zijn aangezien opgezette lymfeklieren duiden op een virale infectie welke dus niet meetbaar is aan de hand van deze twee waardes. Daarnaast noemde de huisarts Pfeiffer als mogelijke oorzaak van mijn klachten, echter was zij niet op de hoogte van het feit dat ik dit al enkele jaren geleden heb gehad. De huisarts zei wel dat als de lymfeklieren opgezet blijven, dat ik deze week langs moet komen voor een afspraak.

  Los van de vermoeidheid, opgezette klieren had ik 1,5 week geleden ook last van opgezwollen tandvlees (ik dacht zelf mogelijk door een doorkomende verstandskies) daarnaast ook last van duizelingen en hoofdpijn.

  Ik maak me lichtelijk zorgen maar ik ben ook iemand die zijn klachten rationaliseert en bagatelliseert. Ik vraag me af wat er aan de hand kan zijn. Mochten de klachten veranderen of toenemen zal ik sowieso een afspraak maken bij de huisarts.

  Reageer
  #2

  Reactie onder je andere topic

  Reageer
Reageer op: Welke waardes wijken af bij leukemie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief