Allerlei klachten

  • #1

    Goedemorgen,

    Ik moet even mijn hart luchten in verband met verschillende klachten die ik al jaren heb. Ik ben 24 jaar en er speelt het volgende:

    Nadat een hele toxische relatie uitging met mijn ex in 2018, kreeg ik paniekaanvallen en angstklachten. Kort nadat het uit was, kreeg ik last van mijn darmen. Dit is dus ruim 5 jaar geleden en deze darmklachten zijn er nog steeds. Ik poep eigenlijk nooit meer echt een goede gladde drol, maar het plakt nagenoeg altijd en is erg breiig. Ik dacht vaker bloed gezien te hebben in de ontlasting, maar de huisarts gaf aan dat dit voedselresten waren die je kon uitsmeren. Echter nog steeds last van mijn darmen en vaak stinkende winden etc. Bloedonderzoek gehad meerdere keren en alles was goed (1x leverwaarde verhoogd die vervolgens bij de volgende meting weer normaal was).

    Vervolgens kreeg ik een kuchje in 2019 die tot vorig jaar is gebleven waardoor ik dacht dat ik longkanker had. Deze is inmiddels weg gelukkig. In 2022 kreeg ik een druk rond mijn rechterslaap die 24/7 aanwezig is, neurologische testjes gehad bij de huisarts en ze kon niks vinden dus vond een MRI ook niet nodig. Ik had wel het gevoel dat mijn linkerzijde van het lichaam slapper was, maar dat gaat nu al 2 jaar zo en is nooit verergerd. Ik heb de druk nog steeds samen met dat mijn geur soms verstoord is en ik dingen gek ruik, als ik heb geslapen is het altijd weer goed (alsof het reset ofzo). Zou een effect kunnen zijn geweest van corona zegt de huisarts, maar je leest ook dat een tumor in je temporale kwab verstoringen in je geur kan veroorzaken (en laat ik nou net een druk op mijn hoofd voelen rond dat gebied). Huisarts maakte zich geen zorgen, ik wel..

    Rond 2022 kwam er ook een vervelend gevoel in mijn linkerlies bij. Teelbal voelde gevoelig en ik kreeg last van mijn lies, linkeronderbuik, linkerbil, links onderrug, been en soms voet (allemaal uitstralende pijn). Huisarts voelde toen niks geks, maar nu 2 jaar later voelt de linker teelbal iets groter en harder en zit er iets onderop mijn teelbal (lijkt niet vast te zitten aan de bal, maar misschien aan de bijbal. Ik kan namelijk in het gebied tussen de bijbal en de bal knijpen en het voelt niet onbeweegbaar). Verder heb ik al een jaar last van hartoverslagen na het sporten die nu de laatste weken de hele dag aanwezig zijn. Ik wordt er soms ook wakker van en ik word er gek van. Ik ga binnenkort naar de huisarts voor mijn teelbal, maar ik vraag me af of ik alles weer opnieuw moet aanhalen en alles moet laten onderzoeken. Ik ben bang dat de huisarts dat overdreven vindt en tegelijkertijd durf ik ook niet alles te onderzoeken omdat ik bang ben dat er iets is.

    Ik ben bang dat mijn darmen 5 jaar geleden iets was wat nu darmkanker is, dat het in 2022 is uitgestraald naar mijn hersenen en nu ook naar mijn teelbal. Hoe waarschijnlijk klinkt dat? Zou ik nog wel leven als dit het geval was of kan dit gewoon zo lang onopgemerkt uitzaaien? Ik heb jullie advies nodig want ik voel me even hopeloos. Sorry voor het angstige verhaal maar ik weet het even niet meer.

    Reageer
    #2

    Het klinkt misschien als een cliché,maar vrijwel al je klachten passen ook bij angst,stress en ( al dan niet )chronische hyperventilatie......

    Reageer
Reageer op: Allerlei klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief