Al een aantal weken last van "vervelend" aanwezige buikpijn.

  • #1

    Ik ben een man , 31 jaar , 180 cm 90kg

    Vlak voor kerst  kreeg ik aan de rechterkant (  het wisselt soms wel af met net onder de navel en links ) een vervelend aanwezige buikpijn. Niet zo erg dat ik niet meer kon functioneren maar het was wel aanwezig en de eene keer wat heftiger dan anders. Verder heb ik geen gezondheidsklachten , geen verandering in ontlastingspatroon, bloed en slijm etc , eetlust is normaal , ik zit al maanden op het zelfde gewicht ook dit is onveranderd.

    Nu ben ik afgelopen dinsdag  naar de huisarts geweest  en daar heeft deze wat gevoeld en geklopt en een CRP meting gedaan die goed was geen gekke waardes etc. Ook een urine monster waar geen verhoogde ontstekingswaardes in te vinden waren.  Nu krijg ik volgende week een echoscopie  van de buikorganen om t een en ander beter te bekijken.

    Toch zit het me niet lekker en misschien komt het ook omdat ik er de hele tijd aan moet denken dat het zo kan zijn. Maar is er een kans dat de buikpijn wijst naar  een vorm van kanker of kan het net zo goed iets onschuldiger  zijn ?

     

    Reageer
    #2

    Ik zou daarbij toch niet meteen aan kanker denken. Maak je je vaker druk om ziekten die je zou kunnen hebben ? heb je veel stress of spanningen? je hebt wel overgewicht. Een darmprobleem is dus wel mogelijk

    Reageer
    #3

    Goedemorgen tandor,

    Dank voor uw bericht .

    Nee maak me meestal niet zo druk over ziektes ed. Ben doorgaans ook niet zo snel ziek (afkloppen).  Verder ben ik een vrij rustig persoon dus weinig tot geen stress enz. Vond het alleen nu zo raar dat 't al een aantal weken aanhoudt en 't maar niet afneemt. Maar ik wacht de echoscopie af en merk wel wat daar uit komt.

    Groet

    Reageer
Reageer op: Al een aantal weken last van "vervelend" aanwezige buikpijn.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief