Al maandenlang buikpijn rechts

 • #1

  Al sinds maart heb ik last van pijn in de rechterkant van mijn buik.  De pijn zit niet elke keer op dezelfde plek, maar wel steeds afgewisseld op 4 dezelfde punten (zie bijlage).

  Er is reeds een echo gemaakt van het hele buikgebied, daar kwam niks uit. Nu ben ik vorige week bij de huisarts geweest omdat ik haaruitval heb, na bloedonderzoek blijk ik een vitaminetekort en bloedarmoede te hebben, wat dit waarschijnlijk veroorzaakt.

  Maar nu ben ik heel bang dat die buikpijn dus kanker is. En dat ik daarom ook bloedarmoede heb. De pijn is niet altijd in dezelfde heftigheid aanwezig. De ene dag voel ik bijna niks, de andere dag heb ik veel pijn. Het is het best te beschrijven alsof er iemand van de binnenkant in je buik knijpt.

  Moet ik me zorgen maken? Ik weet zo langzamerhand ook niet meer in welke richting ik het moet zoeken.

  Reactie
  #2

  Kanker en bloedarmoede hebben niets met elkaar te maken. Hoe oud ben je? Heb je de klachten elke dag? Hoe zijn je menstruaties?

  Reactie
  #3

  Ik ben 28. Mijn menstruaties verlopen eigenlijk normaal, soms enkele dagen te laat. De pijn heb ik bijna iedere dag. Maar sommige dagen erger dan andere

  Reactie
  #4

  Vraag dan aan de huisarts een verwijzing voor de MDL-arts voor verder onderzoek

  Reactie
Reageer op: Al maandenlang buikpijn rechts
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief