Pijnen

  • #1

    Hey ik ben irvade (12 jaar) en ik zit met een probleem .... Ik heb al superlang pijnen em ik kan niet naar een dokter gaan omdat mama denkt dat dat nergens voor nodig is.... Ik heb spierpijnen waarvan ik snachts wakker word ( vooral rug, nek , been en schouder) ik heb ook vaak hoodpijn en ik ben niet egt fit.... Ik voel me elke dag flauwtjes en ik heb ergens gelezen dat dit kanker kan zijn... Is dat zo ? ??

    Reageer
    #2

    Met kanker zal dat niks te maken hebben. Je zou groeipijnen kunnen hebben. Maar ik denk wel dat het toch goed zou zijn om met de klachten even naar de dokter te gaan.

    Reageer
    #3

    Je voeding kan een rol spelen. Beste is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Veel brood eten is dus minder gunstig. Losse koolhydraten als een koekje of los fruit kunnen ook pieken geven in je bloedsuikerspiegel.

    Daarnaast kan je tekorten hebben aan bepaalde vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Zoals magnesium, vitamine B en D. Als je weinig of geen vlees eet kan je bepaalde aminozuren als carnitine, lysine en taurine tekort komen, alsmede nog tal van andere stoffen.

    Verder is het belangrijk om metaalvrij te slapen, dus bed en matras zonder metaal, zodat je lichaam beter kan aarden en uitrusten. Ook kan electrosmog verstorend werken op je systeem.

    Reageer
    #4

    Je schoeisel kan ook een rol spelen in het geheel. Beste zijn leren schoenen, die voldoende steun geven. Sneakers zijn minder goed voor je rug en hele lichaam.

    Reageer
Reageer op: Pijnen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief