Vergeetachtigheid, moe, concentratieproblemen

  • #1

    hallo

    ik heb al enige tijd last van vergeetachtigheid, de dokter zei dat het door de situatie kwam, papa net verloren aan kanker, nieuwe baby .... het is nooit echt bete gegaan maar ook noet slechter geworden. Nu is het de laatste maanden zo erg dat ik toch teruggaan ben, ik kan mijn werk noet meer naar behoren doen en maak zeer veel fouten.  Ik heb ook last van vermoeidheid en heb ook al uitvalverschihnselen gehad, maar dat is ondertusssen al even geleden. De dokter heeft me naar de neuroloog gestuurd, daar heb inde Moca test gedaan en omdat daar niet voldoende op scoorde is er een eeg genomen. Daar was een afwijking op te zien en nu moet ik een mri laten nemen. Deze is pas binnen 2 weken en maak me toch zorgen. Iemand al hetzelfde meegemaakt?

    Reageer
    #2

    Ik had soortgelijke klachten en ben oil pulling gaan doen met goede resultaten. google maar eens en probeer het minimaal een maand. In het begin kan je hoofdpijn of andere klachten krijgen, moet je even doorheen. Kijk uit met verslikken; longontsteking tot gevolg. Ik gebruik koudgeperste oliën; kokos, zwartzaad, sesam, lijnzaadolie.

    Reageer
Reageer op: Vergeetachtigheid, moe, concentratieproblemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief