Lijkt dit op een hersentumor?

  • #1

    Goedenavond,

    Sinds eigenlijk al meer dan een jaar (ik denk zelfs 2 jaar) heb ik last van willekeurige spiertrekkingen over mijn hele lichaam. Dit gaat gepaard met een korte stekende of brandende pijn die ook verspringt over m'n lichaam. De pijntjes duren slechts enkele seconden. Ook zie ik al meer dan een jaar zogenaamde eye floaters waarvoor de dokter geen oorzaak kon vinden. Ik ben een jongen van 19. Ik zie daarnaast ook ruis over mijn gezichtsveld wat ze ook wel visual snow noemen. Dit is een verschijnsel waar geen oorzaak aan verbonden is. De laatste paar weken ben ik ook erg moe. Ik moet wel zeggen dat ik niet sport en eigenlijk zelden buiten kom. Ik ben ook nogal licht voor mijn leeftijd en lengte. Ik ben 1.84m lang en weeg 56 kilo. Zou ik misschien vitamine tekort hebben? Ik heb een zeer grote angst voor een hersentumor, maar deze klachten heb ik al langer dan een jaar, dus een tumor had zich al lang moeten uitten. Heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn? Ik hoor het graag!

    Reageer
    #2

    Je hebt ernstig ondergewicht. Dat gaat een keer klachten geven. Laat bij de huisarts een bloedonderzoek naar je vitamines doe . Vraag ook een verwijzing voor een diëtiste.

    Reageer
    #3

    Dag Julian,

    Heb je toevallig al meer onderzoek gedaan en misschien antwoord op je vragen?
    Ik zit namelijk met precies dezelfde klachten en ben voor zover ik weet kern gezond.
    Ze hebben in het oogziekenhuis zo'n beetje elk onderzoek gedaan wat ze kunnen maar ook hier zijn geen afwijkingen te vinden.
    Ik zou graag met je in contact komen om jou ervaringen aan te horen!

    Reageer
Reageer op: Lijkt dit op een hersentumor?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief