Zijn dit symptomen van een hersentumor?

  • #1

    Goedemorgen,

    Ik ben een jongen van 18 jaar en heb al sinds het begin van mijn vakantie (24 mei) last van vage klachten. Ik had in het begin van de vakantie steken verspreid over mijn hoofd die overigens nu wel weg zijn. Hierna volgde een constante hoofdpijn die eigenlijk deze week soort van is weggetrokken. Wel heb ik nu erg last van stekende pijn in mijn ogen en misselijkheid (zonder braken), en een vol gevoel in mijn maag dat gepaard gaat met buikpijn en diarree. Ook heb ik op het moment last van zogenaamde "floaters" die bij veel licht goed te zijn zijn samen met een soort ruis voor mijn ogen. Dat ruis heb ik waarschijnlijk al jaren, alleen sinds mijn vage klachten ben ik er bewust van geworden dat ik het heb. Verder heb ik geen vage klachten zoals uitvalverschijnselen of epilepsie, wel heb ik onwillekeurige spiertrekkingen die ik ook al ruim 2 jaar heb. Ik ben bang voor een hersentumor omdat mijn oma er ook aan overleed, alleen was dit een uitgezaaide vorm. Kan iemand me misschien verder helpen?

    Reageer
    #2

    Ga eens met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Bij allerlei vage klachten kan je voedingspatroon een rol spelen en tekorten aan bepaalde stoffen. Veel mensen zeggen gezond te eten maar de meeste mensen eten tamelijk onevenwichtig., met teveel geraffineerde producten en allerlei toevoegingen als smaakversterker en zoetstoffen. Bij floaters kan je leverenergie verminderd zijn. Cafeïne kan klachten verergeren. Naast doktersbezoek kan je ook eens advies vragen op natuurgeneeskundig gebied. En op internet ook een hoop info te vinden. Niet meteen van het ergste uit gaan.

    Reageer
Reageer op: Zijn dit symptomen van een hersentumor?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief