Is dit een hersentumor?

  • #1

    Hi,

    Ik heb sinds een aantal jaar last van duizeligheid. Nooit flauwgevallen, maar meer last van draaiduizeligheid. Sinds vorig jaar is het alleen maar erger geworden. Ik kan mijn bed niet uit als ik zo een 'aanval' heb (duizeligheid). Ik ben vaak erg misselijk waardoor ik gewoon heel de dag plat moet liggen.

    Sinds kort heb ik een vreemd soort hoofdpijn, plek is eigenlijk altijd wel verschillend, maar vaak links en rechts. Mijn eetlust word steeds minder en ben ook de hele dag eigenlijk moe.

    Aantal maanden geleden (mei/april)  ben ik hiervoor naar mijn huisarts gegaan en die zei dat het waarschijnlijk komt omdat ik misschien vitamines te kort kom. Dus heb een bloedtest gedaan en bleek dat ik vitamine D te kort kom. Moest het drie maanden in nemen en daarna kijken hoe het gaat.

    Nu heb ik dat gedaan, maar voel me eigenlijk alleen maar slechter en slechter. Ik heb het gevoel alsof ik me heel de dag mee moet slepen en dat ik totaal niet aanwezig ben. Ik slaap voldoende (7/8 uurtjes) dus daar kan het niet aan liggen.

    Ik ben toch bang dat er iets met mijn hersens zijn. Heb het gevoel alsof mijn hoofd iedere moment kan ontploffen, want voel ook een bepaalde druk op mijn hoofd. Heb ook het gevoel alsof ik iedere moment erbij neer ga vallen. Ik voel me echt gewoon bleghhh.

    Wat denken jullie?

    Reageer
    #2

    Ga eens terug naar de huisarts als de klachten niet verbeteren of erger worden.

    Reageer
    #3

    Bij vitamine D er beter ook magnesium bij slikken en wel een organische verbinding. Vitamine D werkt samen met allerlei andere stoffen, ook met vitamine A.

    Ook zorgen voor volwaardige voeding met complexe koolhydraten, voldoende eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels bij elk eetmoment. Veel brood eten is minder gunstig. Goed om je te verdiepen in gezonde voeding en gezondheid.

    Weet niet of je man of vrouw bent. Hormonale anticonceptie kan ook klachten geven. Denk verder ook aan de invloed van electrosmog en andere factoren.

    Reageer
Reageer op: Is dit een hersentumor?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief