nekklachten met uitstraling naar arm

 • #1

  Hallo wie kan mij helpen. 6 januari ben ik van achter aangereden op mijn scooter door een auto. het was niet zo'n harde klap auto reed ongeveer 10 tot 15 km per uur, ik heb daarbij div kneuzingen opgelopen maar ook nekklachten. ik ben naar het ziekenhuis geweest en arts heeft me onderzocht maar er zijn geen foto's gemaakt van me nek hij zei ik laat het hier even erbij, maar moest binnen een week over zijn, nu zins donderdag a.s. heb ik pijnlijke uitstraling naar mijn arm en nek is nog stijf en pijnlijk ook heb ik na de aanrijding flinke hoofdpijn. ik sprak vandaag een kennis die werkt in het ziekenhuis op ehbo als verpleegster ik zei hoe en wat, ik moest van haar me nek zo min mogelijk bewegen omdat misschien een whiplash kan hebben. ik ben in 20011 in januari ook al aangereden met een hoge snelheid en heb toen me 6e borstwervel en ribben gekneusd en had ook wat kleine klachten van me nek, en dit speelt ook op het zit allemaal links en de pijn in me nek zit net boven de knobbel. wie weet wat dit kan zijn of moet ik toch naar me arts gaan ook al wil ik hem niet tot last zijn.

  alvast bedankt
  Djente

  Reageer
  #2

  waarom zou je een arts tot last zijn als je met klachten komt?
  Dar is hij toch voor!
  zou zeker voorzichtig zijn met de nek.
  als ze in het ziekenhuis een foto maken kunnen ze zien hoe de wervels staan, misschien zijn ze verschoven?
  je kunt inderdaad ook een Whiplash hebben.
  wens je sterkte. laat je nog iets horen?
  groetjes, Brenda

  Reageer
  #3

  ja ik laat het zeker horen. maandag bel ik meteen arts op, word er gek van, van de stijfheid en de pijn

  Reageer
  #4

  lekker kom je bij je arts binnen zit je daar vertel je hoe en wat. kijkt hij in de scherm en teld uh je bent zoveel keer bij artsenpost geweest, je moet veel rusiger aan doen met je lichaam dit kan echt niet hoor met een boos stem, en je bent 2 keer aangereden in een jaar tijd heb je je kop er niet bij of zo, ik zei denk je dat ik het voor me lol doe dat ik word aangereden ik werd eerst aangereden terwijl ik voorrang had en bij de 2e aanrijding stond ik stil dus dacht bij mezelf wat wil je nu. maar goed er is niks mis met nek zegt ie maar ik moet wel met fysio bespreken of zij me nek wil behandelen. maar waarom hou ik dan nog pijn in nek en uitstraling naar hoofd en armen ?. hij zegt wel dat er niks mis is ma waarom moet ik dan naar mijn fysio en waarom moet ik dan naproxen accord 500 mg 2 x daags met 8 paracetamol slikken om de pijn te onderdrukken.
  dat vind ik namenlijk raar, dus woensdag om 2 uur fysio en dan hoor ik het wel van haar wat ze wil.

  groetjes ylonka

  Reageer
  #5

  Hoi Brenda
  nou het heeft me niet mee gezeten, een maand later een scooter ongeluk. dus daar zat ik met een spalk om me knie. en een paar maanden later een kijk operatie, en ja met me nek enz dat ging dus ook niet lekker daardoor. nu maanden verder HA in HA uit niks gevonden van nek nu blijkt er dus wel een zenuwprikkeling in onderrug te zitten, en door de pijn van me onderrug ga ik me schouders en nek verkrampen. dus tot nu toe denken ze daar aan.

  groetjes ylonka

  Reageer
Reageer op: nekklachten met uitstraling naar arm
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief