Nekklachten, uitstraling naar rug en arm

  • #1

    Hallo,
    ik heb al lang last van nekklachten aan de rechterzijde, uitstraling naar rug en arm. Nu heb ik sinds een aantal maanden aan rechterkant van mn hals(ongeveer vanaf mijn oor 5 a 10 cmbnaar beneden.) Het lijkt een klein heuveltje. wat zou dit kunnen zijn? Ik denk zelf een een soort spierknoopje. Zou dit kunnen? Het namelijk geen bolletje of rondje, echt een heuveltje. Het is ook niet pijnlijk. Wel als ik weer nekklachten heb en er hard op druk trekt het door naar mn hals, schouder.

    hoop dat iemand antwoord weet.

    Reageer
    #2

    Spierknoopjes is voor de hand liggend. Je zou eens naar een goede masseur kunnen gaan. En tijgerbalsem rood smeren. Dat houdt de spieren warm en soepel.

    Succes

    Reageer
    #3

    Je zou ook naar een goede chiropractor kunnen stappen. Ik herken je klachten wel een beetje en na 1 sessie kraken was ik er van verlost!

    Reageer
    #4

    Een chiropractor lijkt mij een iets minder goed idee. Een gespecialiseerde masseur die ook sport, spier en whiplash massages doet is een meer duurzame remedie. Ik zou dus daarvoor gaan.

    Succes.

    Gert

    Reageer
Reageer op: Nekklachten, uitstraling naar rug en arm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief