schouderletsel

 • #1

  Hallo,

  Ik heb ben een paar jaar terug gevallen op de minivoetbal. Mijn labrum was gescheurd en dat is dan operatief volledig herstelt geweest (geen last meer gehad). Daarna ben ik terug gaan krachttrainen en het gevolg daarvan was dat ik aan dezelfde schouder een geknelde zenuw had ontwikkeld... Deze werd opnieuw operatief opgelost.

  Omdat ik me weer super voelde en kon sport, ging ik vollop terug aan het krachttrainen (de chirurg moedigde dit ook aan). Na een poosje ging ik echt wel hevig, maar correct trainen. Ik was aan het bankduwen toen ik plots iets voelde aan m'n schouder. ik kwam thuis en had weer last van een ontstoken gevoel in de schouder + het gevoel dat de schouder niet op de juiste plaats zit.

  Ik ben nu een jaar of 2 verder, heb foto's laten nemen + EMG's maar niemand kan me zeggen wat het is. Ook heb ik een epidurale gehad in de nek omdat men dacht dat de pijn daar uit voort kwam.

  Ik ben 100 procent zeker dat het de schouder is. Ik heb veel last van gekraak (kraakbeen). Meestal, bij een random beweging, kan mijn schouder even vast komen te zitten en dan 'popped' er kraakbeen. Daarna kan ik dagen last hebben van :

  - tintelingen in de hand
  - doffe pijn in de elleboog, pols en hand (duim en wijsvinger)
  - tinteling in de trampezium
  - doffe pijn in de nek
  - ook uitstralingspijn naar de borst, sleutelbeen en schouderblad...
  - Soms ook last in de rug (T4)

  Niet echt last van krachtverlies. Alles wijst terug op een geknelde zenuw maar de EMG heeft niets aan...

  Ik wil hier echt vanaf nu, dit blijft maar aanslepen en ik ben het kotsbeu. Iemand die een idee zou kunnen hebben?

  Mvg,

  Dlx

  Reageer
Reageer op: schouderletsel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief