Aanhoudende pijnklachten achterkant schouder

  • #1

    Ik heb ongeveer 1.5 jaar geleden mijn sleutelbeen gebroken. Ben hiervoor een week later geopereerd en een half jaar later een tweede keer om het plaatje van mijn sleutelbeen te laten verwijderen vanwege pijnklachten. Echter zijn er sinds de tweede operatie meer pijnklachten bijgekomen aan de achterkant van mijn rechterschouder. Het is een zeurende pijn op een duidelijk aanwijsbare plek. De pijn treedt onder andere op bij typen, schrijven, sporten of in een gespannen houding zitten zoals het kijken van een voetbalwedstrijd of opletten in de klas.

    Ik ben na mijn tweede operaties een aantal maanden lang behandeld door de fysio maar die heeft geen pijn kunnen verhelpen en verwees me weer door naar het ziekenhuis. Het ziekenhuis heeft mij vervolgens doorverwezen naar een andere fysio die meer gespecialiseerd is in de schouderregio. Hier zit ik nu zo'n 5 a 6 maanden met weinig vooruitgang. Het rechtzetten van de bovenste borstwervel en het rechtzetten van een rib door de fysio heeft tijdelijk klachten verminderd maar zijn later toch grotendeels teruggekomen.

    Als er iemand aan de hand van mijn verhaal misschien iets anders weet over hoe ik van de pijnklachten af kan komen hoor ik het graag want fysio lijkt op dit moment niet de oplossing te zijn.

    alvast bedankt ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #2

    Nog een paar vergeten klachten

    -lichte tintelingen arm(alleen afgelopen maand)

    -lichte uitstraling naar andere schouder en arm(alleen afgelopen maand)

     

     

    Reageer
Reageer op: Aanhoudende pijnklachten achterkant schouder


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief