Hoesthoofdpijn

 • #1

  Ik ben al 12 dagen ziek van een bronchitis (ben ervoor naar de dokter geweest) en heb er steeds hoofdpijn bij in de achterkant van mijn hoofd. Nu, ik heb alleen hoofdpijn als ik hoest, en het is telkens een stekende pijn. Ik begin nu steeds minder te hoesten, maar de hoofdpijn blijft. Ik had van die stekende hoofdpijn al eens gehoord en zou het misschien een hersentumor kunnen zijn, wat ik redelijk eng vind. Ik ben nochtans niet duizelig, heb geen persoonlijkheid of gemoedsveranderingen, noch gezichtsverlies. Aangezien deze functies in de achterkant van de hersenen zitten, vind ik het heel raar. Kan hoofdpijn langer aanhouden als je genezen bent van een ziekte? Ik ben nog maar net naar de dokter geweest, ik wil eerst eens andere meningen horen van ervaring of zo voor ik alweer eens ga om toch zeker te zijn dat het geen tumor is.

  Reactie
  #2

  Wel, ik denk dat wat de huisarts zei gewoon waar is. Hij/zij is niet 8 jaar naar de universiteit geweest om geen hersentumoren te kunnen herkennen... als hij/zij ook maar 1% twijfel had gehad lag je nu al onder de mri-scanner

  Reactie
  #3

  Ik ben al 12 dagen ziek van een bronchitis (ben ervoor naar de dokter geweest) en heb er steeds hoofdpijn bij in de achterkant van mijn hoofd. Nu, ik heb alleen hoofdpijn als ik hoest, en het is telkens een stekende pijn.

  Dat is toch echt van de bronchitis en het hoesten

  Reactie
Reageer op: Hoesthoofdpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief