Hoofdpijn

  • #1

    Hey, ik ben een meisje van 18.
    Ik heb al ongeveer 4 dagen continue milde hoofdpijn aan mijn slapen, meestal links. Nu soms ook steken aan de achterkant van mijn hoofd. Ook ben ik vaak misselijk tesamen.
    Ik ben wel veel aan het studeren en zit veel, volgens mij met een slechte houding. Maar het lijkt me vreemd dat deze soort hoofdpijn hiervan komt.
    Ook heb ik vaak pijnlijke steken op willekeurige plaatsen in mijn been ( voelt als zenuwpijn) en pijn in mijn linkerborst.
    Als ik mijn symptomen opzoek, kom ik vooral uit op hersentumor en dat maakt de hypochonder in mij bang haha, kan iemand mij geruststellen en een andere reden bedenken? Of moet ik mij zorgen maken?

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    ook heb ik wel last van druk op mijn ogen

    Reageer
    #3

    Een slechte houding kan wel degelijk voor hoofdpijnklachten zorgen. Stress/angst/spanningen ook.

    Reageer
    #4

    Door teveel spanningen raakt het vegetatieve zenuwstelsel ontregeld. De sympathicus en parasympaticus horen in evenwicht te zijn. Als de sympaticus de overhand krijgt, krijg je vervelende reacties in je lichaam. Zorgen voor een goede houding. misschien een andere stoel of een ergonomische kruk, Goed blijven doorademen, ook al ben je ingespannen bezig, pauzes houden en zorgen voor voldoende lichaamsbeweging tussendoor. Je zenuwstelsel ondersteunen. Stofjes als magnesium en vitamine B.

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief